Најновије

ЗВЕЗДА ОВЕ СЕЗОНЕ МОЖЕ ДА СРУШИ МИЛАН, БАЈЕРН, ПОРТО... Неставаран победнички низ црвено-белих могао би да надмаши великане

Убедљивим тријумфом против Земуна у суботу, фудбалери Црвене звезде стигли су 52 победе у низу у домаћем шампионату чиме су оборили рекорд генерације коју је у прелазу између два века предводио бивши селектор Србије Славољуб Муслин.

Делије и играчи Звезде (Фото: Јутјуб)

После нестварног низа који је започет још у октобру 2017. године убедљивом победом против Мачве од 4:0 поставља се питање до када ће трајати Звездина непораженост у Суперлиги Србији, односно који европски и светски великани ће остати иза црвено-белих по тријумфалном низу.

Статистика јасно говори да, уколико не изгубе у наредних 11 кола (четири у регуларном и седам у плеј-офу) фудбалског шампионата Србије, играчи Црвене звезде могу да рачунају да ће прекинути низ који су некада имали европски великани попут минхенског Бајерна, Милана, Бенфике, Шахтојора и Селтика, који су имали испод 63 победе у низу, а на овој бројци су се зауставили Шериф из Молдавије (2006 - 2008) и Тут Пусан из Конга (2008 - 2012.).

Тренутно су на вечној листи непобедивости неприкосновени АСЕК из Обале Слоноваче са невероватних 108 утакмица у низу без пораза и румунска Стеауа која је током 80-их година, када је постала и првак Европе, била доминантна у европском фудбалу.

Подсетимо, последњи пораз у лиги Звездини играчи су доживели још 1. октобра 2017. године када су у последњим минутима утакмице изгубили од Напретка у Крушевцу евроголом Николе Митровића.

Боксер који је напао полицајце на протестима Жутих прслука осуђен на затвор, а његову причу можете прочитати ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА