Најновије

Вођа "Ноћних вукова" честитао рођендан Додику: Послао му снажну поруку! (ВИДЕО)

"Данас је рођендан Милораду Додику, српском члану Председништва БиХ. Ви сте нада за препород мајке Србије", написао је вођа Ноћних вукова у честитки Милораду Додику, коју је пренео српски добровољац из Донбаса, Дејан Деки Берић.

Милорад Додик у разговору са Ноћним вуковима (Фото: Јутјуб)

- Ви сте једини од балканских и европских политичара, који се не само речима већ и делима бори за будућност српског народа и на кога са надом гледа цели српски народ. Ви сте једини који стоји на путу подлих планова наших заједничких непријатеља, који уз помоћ издајника и разних прелетача хоће да направе од Републике Српске обесправљену колонију под иностраним антисрпским протекторатом и увуку је преварама у НАТО, у ту неприродну организацију за српски народ – каже вођа “Ноћних вукова”, па наставља:

- Ви сте лидер који се не повија како ветар дува, свом душом радећи за српски народ. Уверени у свој рад ви се неустрашиво борите за правду. Нека Вас Бог чува од замки, које Вам постављају Ваши “дволични” другови и непријатељи без части. Нека Вам Бог осветли пут по којем Ви идете и чува Вас у молитвама Светог Николе Српског – наводи се у честитци вође “Вукова”.

Ову поруку је пренео српски добровољац у Донбасу, Деки Берић, којег је руски брат замолио да пренесе рођенданску честитку Милораду Додику. Дејан се и у своје име придружио честиткама некадашњем председнику Републике Српске и тренутном српском члану Председништва БиХ.

Огласио се генерал Мојсиловић поводом ситуације на Косову. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ноћни вукови

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА