Најновије

ОБРАДОВИЋ: Власт има 30 дана да испуни захтеве протеста! Сутра долазимо код Јутке, да видимо шта је с оставком! (ВИДЕО)

На ванредној конференцији за медије у Чачку, председник Двери Бошко Обрадовић говорио је о захтевима протеста „1 од 5 милиона“.

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

Конкретни захтеви су смена председника Србије Александра Вучића, премијерке Ане Брнабић и председника Народне скупштине Маје Гојковић. Такође се тражи смена комплетног уређивачког колегијума информативног програма јавног сервиса и 6-9 месеци слободних медија, а затим фер и поштене изборе.

- Рок за испуњење захтева је 30 дана. Уколико власт не испуни захтеве протеста, као што до данас није испунила ниједан захтев, биће организован велики народни митинг у Београду, истакао је Обрадовић и рекао:

- Желим да поручим актуелној власти да је избор само њихов. Могу да обезбеде слободне медије и слободне изборе, па да за 6 до 9 месеци идемо у један нормалан изборни процес, први после 7 година њихове власти или ћемо ми морати да дођемо у Београд и да тамо очи у очи са њима разговарамо зашто они дакле нису спремни да испуне наше захтеве, закључио је и позвао све оне који нису потписали Споразум са народом, а учествовали су у протестима, као што су: ДСС, ДЈБ, Не давимо Београд, Војни синдикат Србије, ПСС, УСПРС, малинари, CHF, пензионери, МХЕ, маме и труднице, да се прикључе великом народном митингу 13. априла, уколико захтеви грађана не буду испуњени.

Он је подсетио да данас истиче рок председнику општине Гроцка Драгољубу Симоновићу и председнику општине Брус Милутину Јеличићу Јутки да поднесу оставке, иначе ће демонстрације дођи у њихова места.

„Уколико Милутин Јеличић Јутка не да оставку, сутра у 13 часова смо у његовом кабинету“, рекао је Обрадовић.

Прочитајте ОВДЕ шта би било да није било 12. марта и убиства Ђинђића.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Обрадовић: Вучић је мало нервозан, опозиција сада вуче конце!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА