Најновије

СУТРА ФАЈТ? Јутка поручио Обрадовићу и Ђиласу да их чека, Обрадовић најавио да долази!

Сад већ бивши председник општине Брус Милутин Јеличић Јутка изјавио је да је оставку на ту функцију у писаној форми поднео 11. марта, и у саопштењу за јавност истиче да од Драгана Ђиласа и Бошка Обрадовића, доказаних "лопова и насилника", који прете да ће делити некакву правду у Брусу, очекује оставке.

Милутин Јеличић Јутка (Фото: Јутјуб)

С друге стране Обрадовић је подсетио да данас истиче рок председнику општине Гроцка Драгољубу Симоновићу и председнику општине Брус Милутину Јеличићу Јутки да поднесу оставке, иначе ће демонстрације дођи у њихова места.

„Уколико Милутин Јеличић Јутка не да оставку, сутра у 13 часова смо у његовом кабинету“, рекао је Обрадовић.

"Сергеја Трифуновића и његово поимање жена као курви и фукси, нема потребе ни да помињем", истиче Јеличић у изјави за јавност.

Уз ту изјаву, бивши председник Бруса приложио је фотографију текста писане оставке.

"Обавештавам јавност да сам поднео оставку на место председника Општине Брус. Учинио сам то прво у усменој форми, председнику скупштине, а затим и у писаној форми, 11. марта", наводи Јеличић.

Оставку је, каже, поднео због свеопште хајке која се против њега води, "без права да било шта каже у сопствену одбрану".

"Ипак, једини разлог што овим путем обавештавам јавност о мојој оставци је тај што видим да двојица доказаних батинаша, силеџија и криминалаца, Драган Ђилас и Бошко Обрадовић, прете да ће да деле правду у нашем Брусу", наводи Јеличић и додаје да жели да подсети јавност да је Драган Ђилас претукао сопствену жену, а потом и њеног оца, само зато што је покушао да одбрани ћерку. 

За све то, каже, постоје докази и службене белешке у МУП-у.

"Такође, Бошко Обрадовић, огрезао у насиљу над женама, познат по томе што је наредио пребијање две новинарке испред телевизије Пинк, завртао руку Маји Гојковић у Народној скупштини, тукао чланицу Републичке изборне комисије, те сматрам невероватним да се и таква битанга бори против наводног насиља над женама", истиче Јеличић. 

Нема, каже, потребе да посебно додаје Сергеја Трифуновића и његово поимање жена као курви и фукси, јер та скупина, како наводи, ни за шта друго сем пребијања људи није способна.

"За моју оставку немојте да бринете, али ви, лопови и насилници пре свега, побрините се за своје оставке", закључује Јеличић.

Прочитајте ОВДЕ шта Обрадовић поручује власти.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

7 на Н1: Једна изнуђена оставка и једно срећно "бај бај"

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА