Најновије

РУСИ НАСАНКАЛИ ГВАИДА И АМЕРЕ: Разоткрили све планове (ВИДЕО)

Чувени руски пранкери Вован и Лексус, познати по томе што преко телефона воде разговоре са високим државним чиновницима на Западу, овај пут су у своју игру убацили лидера венецуеланске опозиције Хуана Гваида и специјалног представника САД за Венецуелу Елиота Абрамса.

Гваидо (Фото: РИА Новости)

Руски пранкери су се током разговора са Гваидом представили као председник Швајцарске Ули Маурер и питали су га шта да раде са блокираним средствима Николаса Мадура у непостојећој банци '’Лексус Вованиал'’ (назив алудира на надимке пранкера – прим. ред.).

Они су предложили Гваиду да се тај новац из '’швајцарске банке'’ пребаци на његов рачун. Током разговора су додали да он може да расподели та средства према својим потребама као шеф државе.

Гваидо се захвалио сагуворнику у своје лично име и у име својих сународника, и пристао је на слање Мадуровог блокираног новца из Швајцарске.

У разговору за Sputnik Mundo, пранкери су рекли да је Гваидо о овом догађају медије.

Швајцарске власти су, наравно, оповргле Гваидове изјаве у медијима.

А почетком марта, Вован и Лексус су разговарали и са специјалним представником САД за Венецуелу Елиотом Абрамсом и такође су се представили као председник Швајцарске. Они су му саопштили о венецуеланском новцу у непостојећој банци '’Лимполо'’ и питали су какви су даљи планови САД по питању Венецуеле.

Абрамс је одговорио да Мадуров новац треба да остане замрзнут, и додао је да зна да је Русија уложила милијарде у Мадуров режим због нафте и нафтних деривата.

А о нападу САД на Венецуелу Абрамс је рекао: "Знате, ми то нећемо урадити. Осим ако режим не учини нешто потпуно лудо као што је напад на америчку амбасаду. Корисно је држати их нервознима, што је један од разлога зашто нећемо јавно рећи 'не, не, не, то се никада неће догодити'.

Успешну акцију ФСБ можете погледати ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Народ подржава Мадура

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА