Најновије

КРВАВЕ БАЛКАНСКЕ МИЛИЈАРДЕ: Kако Хрвати перу српске паре? (ВИДЕО)

Гост емисије“ Скенирање“ у продукцији ХелмКаста био је истраживачки новинар Домагој Маргетић.

Домагој Маргетић (Фото: HelmCast)

Маргетић је говорећи о својој новој књизи “Крваве балканске милијарде“ истакао да су полиричке елите после распада Југославије међусобно поделиле око 150 милијарди долара који су завршили у њиховим и приватним џеповима њиховог блиског окружења. Тако је ,заправо, како
Маргетић тврди, извршена тајкунизација Балкана. Он објашњава како су Милошевић и Туђман делили плен док су се Срби и Хрвати.међусобно убијали.

Маргетић каже да везе политичких елита Београда и Загреба никада нису покидане и тврди да и данас постоје. “Некада су делили нафтне интересне,а данас је то ,рецимо, промет меса. О док се и даље народи међусобно гледају преко.нишана српске, хрватске и.косовске политичке елите сарађују и деле плен. Тако сам дошао до папира како се увози месо преко Косова, онда у Србију, из Србије се извози у Хрватску,а одатле даље у Европску унију. И како су Туђман и Милошевић
својевремено делили плен око нафте, новца и некретнина које су наслеђене од СФРЈ,данас то тако хрватска,српска и косовска елита чине сарађујући за своје личне интересе с увозом меса“, каже Маргетић.

Он је додао да је о свему томе говорио пред европским институцијама и износио доказе,али да је јасно да постоје интереси да се такве пљачке прећуткују. 

О терористичком нападу на Новом Зеланду прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Колико деце држава узима од родитеља?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА