Најновије

ОДМАЗДА ИЗРАЕЛА: Погођено стотину циљева Хамаса као одговор на ракетне нападе (ВИДЕО)

Израелски авиони и хеликоптери погодили су током ноћи око 100 циљева повезаних са Хамасом у Гази, саопштила је израелска војска. Ваздушни напади извршени су као одговор на ракете које су лансиране из Газе према Тел Авиву.

Напад у Израелу (Фото: Јутјуб)

Хамасов штаб у делу Газе - Рима, фабрика за производњу ракета и терен за обуку милитантних војника, били су међу погођеним метама, наводи се у саопштењу израелске војске.

Ваздушни напади извршени су као одмазда на напад ракетама које су испаљене из Газе на израелску територију, према Тел Авиву. Две ракете су пресретнуте и уништиене од стране израелског ПРО система "Гвоздена купола".

"Терористичка група Хамас сноси одговорност за све што се дешава у Гази и изван ње", наводи се у саопштењу Израелских одбрамбених снага.

Након што је израелска војска упала у Газу, Хамас је у петак испалио још две ракете на Израел, од којих су обе уништене у ваздуху, саопштила је војска. Сирене упозорења за ваздушни напад чуле су се у граду Сдероту и општини Шар Ханегев у близини границе са Газом.

Капитализам дефинитивно умире! Да ли ће почети светски рат и какво ће друштво донети прочитајте ОВДЕ.

Извор: vostok.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА