Најновије

СУМЊИВЕ СМРТИ! УБИЈЕНА ЧАК 74 НАСА НАУЧНИКА! Открили су нешто што нису смели (ВИДЕО)

НАСА је изгубила 74 научника у последњих неколико година је. Неки су животе изгубили "случајно" а неки су наводно починили "самоубиство".

Сумњиве смрти (Фото: принтскрин)

Ту је, на пример, експерт НАСА Алберто Бехар, који је изгубио живот у авионској несрећи 2015. у Лос Анђелесу. Бехар је био водећи стручњак у програму "Марс" и пронашао је доказе о присутности воде на Марсу. Био је и стручњак за роботику, а истраживао је како роботи функционишу у тешким условима, као на пример под водом или унутар вулкана.

Права је мистерија да су последњих година животе изгубила 74 научника НАСА, а умрли су случајно или су се наводно убили. Заједничко им је било то што су сви били врхунски инжењери или медицински стручњаци и сви су изгубили животе у нејасним околностима. Овај помор изазвао је многа питања у јавности. 

Само да споменемо неке од научника који су умрли под чудним околностима.

Melissa Ketunuti  била је лекарка и експерт за рак, а пронађена је спаљена у свом дому, што је прилично чудан начин за самоубиство.

Glenn Thomas и Joep Lange   су били на лету MH17 који је оборен изнад источног дела Украјине 2014. Томас и Ланге су путовали на конференцију  о еболи и АИДС, али су погинули пре него су стигли на конференцију. 

Др. Anne Szarewski (53) била је светски стручњак за рак матернице и направила је вакцину против рака грлића матернице.

Од свих пронађених мртвих научника, најконтроверзнија је смрт инжењера електротехнике Shane Trumana Todda  2012. године. Његово тело је остављено у мртвачници у Сингапуру.

У то време Truman је развијао посебан уређај за Кину за којег се говорило да одбрамбено оружје. Његова породица је касније устврдила да је Shane био забринут за свој живот, јер је својим послом наводно угрожавао америчку националну сигурност.

Последњег дана посла у Кини је пронађен мртав. Његова је породица је тражила одговоре и покренула је кампању како би сазнала истину. Међутим, иако су кинески дужносници обећали да ће открити да ли је реч о убиству или самоубиству, али породица никада није добила никакав одговор.

То је само мали део велике загонетке о 74 научника НАСА који су преминули под чудним околностима.  Сви су радили на "посебно важним експериментима".

Након свега, логично је се запитати се да ли је њихова смрт случајна, или има везе с нечим што су знали, па су их морали ућуткати? 

Теоретичари завере тврде да су сазнали нешто осетљиво што америчка влада није хтела да се открије.

Снимак терористичког напада на Новом Зеланду погледајте ОВДЕ. Упозорење: Снимак је узнемирујућег садржаја.

Извор: logicno.com/ Саша Ф.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА