Најновије

ВУЧИЋ: Нисам забринут због протеста, и не знам зашто то раде

Председник Србије Александар Вучић поручио је гостујући на ТВ Пинк да није забринут због данашњег протеста Савеза за Србију у Београду.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- Завршили смо данас велики посао, знам од данас некажњеног насиља неће бити. Направили смо грешку што смо мисли да имамо посла са цивилизованим људима, па нисмо послали полицију код зграде Јавног сервиса - навео је Вучић. 

- Свако ко има мало мозга неће да слуша фашистичке наредбе и носи моторне тестере - додао је председник, осврћући се на то што је глумица Бојана Маљевић изјавила да неће да иде у РТС са Бошком Обрадовићем.

Говорећи о Косову и Метохији на почетку интервјуа председник је рекао да таксе морају да буду укинуте.

- Попуштања неће бити, таксе морају бити укинуте. Ми ћемо учинити све да до сукоба не дође. Није то флоскула. Потребно је сачувати мир скоро по сваку цену али погром и насиље над Србима нећемо дозволити. Ми нове Олује нећемо дозволити - рекао је Вучић.

Он је рекао да је боље наћи начин да се разговара, да будемо учесници дијалога.

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да ће косовски Албанци, који су поново поднели захтев за чланство у Интерполу - поново изгубити и додао да је њихова политика потпуно ирационална.

"Опет ће да изгубе. Али, то уноси нервозу, ствара безброј проблема. Не знам зашто то раде, све што раде је ирационално", рекао је Вучић за Пинк.

Он је додао да нам је потребно решење за Косово, а да је то решење више него нама потребно још једино косовским Албанцима.

- Ничег рационалног нема у њиховом понашању, што ме наводи на помисао да неко други стоји иза. Они без Србије не могу ништа, не могу да буду консолидована држава и зато не разумем шта је њихова политика - рекао је он.

Србија ће се, каже, држати своје политике, постоваћемо Албанце, нећемо их малтретирати..

- Трудићемо се да они који живе на југу осећају Србију као своју државу, да они који то не желе немају на шта да се жале - рекао је Вучић.

Прочитајте ОВДЕ како је Вучић реаговао док су му викали “Уа”.

Извор: Српски телеграф
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић опозицијске вође протеста довео у везу с косовским властима

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА