Најновије

СВЕ БРОЈНИЈИ: Српска десница формирала одбор у Сремским Карловцима

Српска десница је на основу одлуке Председништва формирала одбор у Сремским Kарловцима, а на предлог Мише Вацића, председника Српске деснице, Радивоје Стојановић, професор физичке културе и васпитања, и приватни предузетник, изабран је за председника карловачког одбора.

Српска десница (Фото: Српска десница)

Скуштини је присуствовало више од 70 чланова, које је поздравио председник истичући да је поносан што се Србија буди и најзад окреће правим вредностима које Српска десница представља и жели да врати на место којем припадају.

„Српски родољуби данас исписују странице нове, боље и лепше Србије. Србије која брине о вама, која брине о будућности наше деце.“, рекао је Вацић, додајући да Српска десница негује породичне, традиционалне вредности. “У нашем програм посебно је издвојен део који се бави пољопривредом, као стратешком привредном граном, а такође сматрамо да су мала и средња предузећа један од економских приоритета за Србију. Управо тај део нашег програма је важан за вас у Сремским Kарловцима, и трудићемо се да што више помогнемо у реализији пројеката. Такође, Српска десница се залаже стимулацију материнства, да свака мајка која има троје или више деце, добије националну пензију. Такође, нећемо дозволити да ниједна трудница добије отказ код послодавца, јер се одлучила да буде мајка. Боримо се да ми, Срби у Србији не будемо грађани другог реда, да будемо поносни нашу државу, и на нас саме.

На самом крају, обратио се и Радивоје Стојановић, председник ОО СД Сремски Kарловци, који је са посебном пажњом истакао да је новоформирани одбор у Kарловцима спреман да буде конструктиван и кооперативан, да су спремни да сарађују са локалном самоуправом у циљу побољшања квалитета свих грађана Општине Сремски Kарловци.

 Мартовски погром Срба је био координисан између Запада и албанских екстремиста! Прочитајте ОВДЕ све о томе.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Трибина ''Секте у Србији''.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА