Најновије

ИНЦИДЕНТ ПОСЛЕ ПРОТЕСТА: Ево зашто је полиција легитимисала људе

Припадници Министарства унутрашњих послова, након протеста "Један од пет милиона" у Београду, зауставили су и легитимисали људе који су лепили налепнице са неиспуњеним обећањима председника Александра Вучића, међу којима је била и координаторка протеста Јелена Анасоновић.

Протест је прошао кроз теразијски тунел (Фото: Јутјуб)

Анасоновић је за Н1 испричала да је после протеста, са још неколико људи, кренула од Дома Народне скупштине ка центру града, да би их код Скупштине града зауставила патрола полиције, јер су лепили налепнице са, како је рекла, "лажима Александра Вучића".

Полиција је легитимисала једну од девојака из групе људи коју је зауставила.

Када су припадници полиције одбили да врате документа легитимисаној девојци, заустављени грађани су упитали да ли постоје двоструки аршини и хоће ли онда хапсити све грађане који су лепили налепнице током вечерашњег протеста, испричала нам ја Анасоновић.

Додала је и да је тада залепила једну налепницу на полицијску "марицу", после чега ју је један полицајац ухватио за надлактицу и приљубио уз возило, инсинуирајући да је желела да побегне.

Тада су, како каже, и њу легитимисали, узели јој документа, и покушали да је уведу у "марицу".

Полицајци су, међутим, у међувремену добили команду да напусте простор испред Скупштине града, објаснила је Анасоновић и додала да су им тада враћена документа.

Још један протест "Један од пет милиона" против актуелне власти на челу са председником Србије Александром Вучићем оџран је у Београду. Грађани су покушали да на зидове Теразијског тунела залепе налепнице са неиспуњеним обећањима председника Александра Вучића, али нису успели у томе јер је, како верују, нешто "урађено са зидовима".

Прочитајте ОВДЕ како је било на протесту, погледајте снимке.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА