Најновије

ДА СЕ НАЈЕЖИШ! Погледајте како су Путинови "Ноћни вукови" одали почаст жртвама бомбардовања Србије 1999! (ВИДЕО)

Руски мотоциклистички клуб "Ноћни вукови", блиско повезан са руским председником Владимиром Путином, али и са јаким пријатељским везама међу бајкерима у Србији и Републици Српкој одао је у Русији почаст жртвама НАТО бомбардовања СРЈ 1999. године.

Хирург и Ноћни вукови (Фото: Правда)

После црквеномг помена вођа "Ноћних вукова" Александар Залдастанов, један од најбољих пријатеља руског председника Владимира Путина објавио је на свом Фејсбук профилу поруку српској православној браћи:

- Руси и Срби су једнокрвни народи. Словени. Уједињени у вери и пију из једне чаше. Када сам био у овој земљи, када сам стајао пред патријархом Иринејем, кад сам прочитао транспарент на фудбалској утакмици пред председником Русије, на којем је био текст “Старији брате пољуби нашу мајчицу, и кажи јој да смо поносни, да се боримо и да ћемо се борити, кажи да је волимо”, а који је постао главни симбол и значење бајк шоуа у Севастопољу, осетио сам такав талас светлости и љубави према овој божанској и непокоривој земљи, те сам схватио у свим својим дубинама да су наше судбине нераздвојне! – написао је “Хирург” а потом додао и ово:

- 24. март 1999. је трагичан дан за Србију и за Русију. Први пут након завршетка Другог светског рата бомбе су пале на мирне градове Србије. Благословљена Србија је поново обливена крвавим знојем сотонске жетве која је била организована од стране НАТО савеза на челу с Америком. На овај дан пре двадесет година, 400 авиона НАТО-а са југа и 200 авиона са севера испустили су свој смртоносни терет на Србију. Операција са циничним именом "Савезничка снага" трајала је 78 дана. 78 дана пакла на земљи. Београд, Нови Сад, Приштина, Митровица, Подгорица и други градови и села пламтели су као свеће. Око 1.200 војника и 2.500 цивила је погинуло у овом ужасу, међу њима 89 деце. Повређено је 12 хиљада људи. Бомбе и ракете су уништиле 1026 цивилних објеката: 300 фабрика, 60 мостова, 70 школа и 18 вртића, 35 цркава, 29 манастира, много стамбених зграда. Југославија је била растргана на комадиће. Али Срби су храбри, непокориви, храбро се залажући за своју веру, своју културу, своје традиције, своје хероје, свој пут и истину. Овај народ није хтео да буде уграђен у сотонски светски поредак - наводи се у поруци Хирурга, вође мото-клуба "Ноћни вукови", поводом 20. годишњице од почетка НАТО агресије на СР Југославију.

Такође, данас су испред амбасаде Србије у Москви Хирург и чланови "Ноћних вукова" одали помен жртвама НАТО агресије, а пред које је изашао амбасадор Србије Славенко Терзић и војни аташе.

Огласила се и руска војна мисија при НАТО-у поводом 20 година од НАТО агресије на СР Југославију. Погледајте ОВДЕ шта су поручили.

Извор: vostok.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА