Најновије

ДЕКИ БЕРИЋ ИСПРЕД АМБАСАДЕ СРБИЈЕ У МОСКВИ: Руски братски народ у великом броју пали свеће и полаже цвеће! (ВИДЕО)

Данас 24. марта поводом 20 годишњице злочиначке НАТО агресије на Савезну Републику Југославију и Србију у Москви испред амбасаде Србије окупио се велики број грађана Руске Федерације – Руса и Срба, који су са заставама, цвећем и свећама у рукама дошли да одају почаст палим српским борцима и убијеним цивилима током злочиначке интервенције НАТО-а.

Дејан Деки Берић (Фото: Фејсбук/Dejan Beric)

Том приликом се обратио и прослављени и у Русији веома поштовани српски добровољац Дејан Берић, познатији као Деки, који је и овим поводом послао снажну поруку из Русије српским патриотама у домовини: 

- Ево како то изгледа, Руси су дошли пред нашу амбасаду да одају почаст погинулима од НАТО злочинаца, а ја пошто сам рак државе морам да стојим на улици и чекам да изађу, зато што ја не смем на територију Србије, јер могу бити ухапшен. Вучићу, бедо једна! Гњида си од човека! Ти и сви који сте увели закон о добровољцима – рекао је Деки Берић, са великом дозом разочарења у државу Србију која се одрекла њега и многих других истинских српских патриота.

Према речима Декија Берића на првом видео снимку, у почетку нико из амбасаде Србије није изашао да се захвали грађанима Русије који су од јутрос одавали пошту страдалима у НАТО бомбардовању Србије и СР Југославије. Деки је прокоментарисао да је то велика брука и срамота наше државе. 

Међутим, то се убрзо променило, па је кроз неких пола сата изашао амбасадор заједно са војним аташеом и том приликом су се захвалили грађанима Русије на подршци и њиховом братском гесту. Такав гест је поздравио и Деки Берић позитивним коментарима.

Погледајте ОВДЕ какве последице је оставило НАТО бомбардовање на Србију.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

“Косово је наше у срцима и ми ћемо га вратити када дође време”, рекао је Деки Берић.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА