Најновије

"Дамбо" стиже у биоскопе: Не пропустите премијеру! (ВИДЕО)

Свечана премијера синхронизоване верзије филма биће одржана у суботу, 30. марта у биоскопу Sinepleks 4Д Делта Sit са почетком у 17:30 часова. 

Фото-Јутјуб

Очекујемо вас у суботу у холу овог биоскопа већ од 16:30 часова, јер нас пре почетка овог сјајног филма, забављају талентоване акробате које само за вас изводе феноменалне трикове и циркуске бравуре. Наравно, на премијери ће бити присутни и глумци који су учествовали у синхронизацији филма на наш језик: Небојша Миловановић, Драган Мићановић, Миленко Павлов, Нина Јанковић, Марко Баћовић, Андреа Јосић, Данило Арнаутовић, Бојан Кривокапић, Небојша Кундачина, Милош Влалукин, Ђорђе Давид и други. Јана Маричић је редитељ синхронизације. 
Не пропустите прилику да осетите магију биоскопа подигнуту до висина по којима Дамбо лети и већ данас купите улазнице за свечану премијеру или неку од претпремијерних пројекција!

Из студија Дизни и од визионара, чувеног редитеља, Тима Бартона, стиже нам потпуно нова, играна авантура ДАМБО, инспирисана вољеним класиком који слави различитост, у коме се негује породица и у коме снови лете. Власник циркуса (Дени де Вито/ Миленко Павлов) ангажује бившу звезду Холта Фариера (Колин Фарел/ Небојша Миловановић) и његову децу да се старају о новорођеном слончету, чије га огромне уши чине предметом исмевања у циркусу који се већ бори за опстанак. Али, када они открију да Дамбо може да лети, циркус се враћа на велика врата и привлачи убедљивог предузетника Вандевира (Мајкл Китон/ Драган Мићановић) који скупља необичне дебелокошце за његов нови, већи од живота шоу. Дамбо ће се винути до нових висина заједно са шармантном и спектакуларном уметницом Колет Маршант (Ева Грин/ Нина Јанковић), док Холт не сазна да се испод платна циркуса крију мрачне тајне.

 

Извор:Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА