Најновије

5 РАЗЛОГА ЗБОГ ЧЕГА ЖЕНЕ ГЛЕДАЈУ ПОРНИЋЕ: Филмови за одрасле из женског угла

Није ваљда да јој верујеш кад ко из топа одговори да никада није гледала порно филм или евентуално промрља да јој тај правац у кинематографији крајње досадан и неинспиративан?

Илустрација (Фото: принтскрин)

Постоји тај вишедеценијски мит да припаднице лепшег пола уопште не занимају филмска дела из индустрије забаве за одрасле. Ретко која жена ће вам изнебуха рећи ”Еј, баш сам синоћ гледала неки садо – мазо филмић, како су се разваљивали, па оно је невиђено!”. Кад се поведе прича о порнићима, углавном су неме или им је непријатно до те мере да се правЕ да ништа не чују и гледају како што пре да промене тему разговора. Истина је другачија – међу своја 4 зида и оне бацају окце да виде обдарене  глумце у акцији са својим згођушним колегиницама. А ево и зашто то најчешће раде.

Баш је засврбело ал’ нема ко да почеше

Погрешно је веровање да је женама лакше да дођу до секса него мушкарцима. Типови ваљда замишљају да риба треба само да намигне и већ се појаве бар 3 мушка примерка који горе од жеље да јој буду сексуални робови. Међутим, има случајева кад жена реши да прекине сушни период и крене да листа свој телефонски именик. Али ко за баскуз ниједан од потенцијалних комбинација баш тад није у могућности да јој изађе у сусрет -баш тад је нашао да буде ван града, лежи мртав болестан или је на дејту са новом девојком. И шта ће жена него да посегне за првом помоћи ако већ вибратор нема…. А може и са њим.

Кад је заглавила са дебилом који је убеђује да је превише пасивна

Мушкарци често мисле да су покупили сву памет света што се секса тиче и да су прави доктори на основу вишегодишњег, пардон вишедеценијског пасионираног гледања порнића. Ипак, у реалности је мало другачије па се неретко разочарају што им партнерка није порно дива лично. Углавном они који нису баш мајстори секса умеју да придикују да му је девојка или жена ко кувана нога, да нема довољно развијену технику, да недовољно ухће и дахће па јој понекад и предложи да одгледа који порно класик не би ли нешто научила. Најчешће тада његова лепша половина увиди да је он тај који заправо нема појма а да су њене вештине сасвим у границама просека.

Поиграла би се са собом али јој машта отишла на спавање

Ок, кад нема комбинације а ни сексуалних помагала жена понекад мора да узме ствар у своје руке. И тако она почиње да фантазира о овом или оном мега баји или из малог мозга извлачи тхе бест оф пређашњих сексуалних искустава али ништа је не ”ради”. Да се читава ситуација не би отезала летњи дан до подне, укључује комп или ТВ  јер жене се можда заљубљују ушима али су и те како визуелна бића и њима је преко потребан стимуланс у виду покретних слика када су напаљене. Ово исто важи у случају кад јој је досадно па врти ноћу канале и набаса на импозантни мушки примерак у крупном кадру и помисли ”Ок, можда нисам овако замишљала крај вечери али што да не?”.

Проверава да ли је по вештинама близу оних које од тога зарађују за ‘леба

Има и оних стидљивијих што се ограниче на 3-4 позе и врте их у круг али и госпођица и госпођа које су прави акробатски виртоузи у кревету. Није све у таленту, мора ту много да се вежба и усавршава тако да повремено баце поглед како професионалне глумице обављају свој посао, да ли су боље или горе од њих. Успут сниме која има целулита по гузи и бутинама, које су интимне фризуре актуелне, коме су лоше одрадили силиконске груди а којој су за медаљу, да ли им је шминка перфектна или је ко са штајге и колико је продукција уложила у фризуре хероина порно филма. Као што видите, жене понекад порњаву доживљавају и као научно –  популарни програм.

Конфузни су јој описи поза у женским часописима и на порталима

Познато је да секс све продаје и нема дана да се о њему не пише, готово је доведен на ниво квантне физике. Свако мало искочи нека нова поза која је хит у свету и коју на сва уста препоручују да обавезно морате да је испробате и изненадите свог мушкарца. Међутим, понекад новинари упадну у конфузију и не умеју лепо да пренесу/преведу оно што су прочитали, а можда и сами испробали и џаба сва објашњења и слике кад то делује ко да идеш на курс јоге а не да упражњаваш секс. Познато је да се најбоље учи на конкретном примеру, зато гледа па примени у пракси.

Исповест жене која ради на хотлајну прочитајте ОВДЕ.

Извор: besnopile.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Теша Тешановић о порнографији и омиљена порно глумица.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА