Најновије

БАБА МИ ОТИМА ЛОПТУ! ЈЕЗИВА ПРИЧА ИЗ РАСИНСКОГ ОКРУГА: Призивали покојну сестру, а онда се зачуо дечији плач!

Веровање у вампире у Србији постоји одвајкада. Још од старих времена препричавале су се приче о блиским сусретима са (не)мртвим па све до данас.

Село у Србији (Фото: Јутјуб)

Посебно у сеоским и руралним срединама, оваквих прича има у изобиљу, док их је у граду знатно мање. Свако од нас је сигурно чуо исту верзију неке страшне приче више пута. И то од различитих људи, идентична прича, али различито место. У такве ствари је тешко поверовати, јер је све превелика случајност и делује као прича за децу.

Међутим, ево неких информација из прве руке, из једног села у Расинском округу. На том путу можете срести баке и деке и од њих чути прилично језиве приче. Толико језиве да ћете се следити, а никако нису од оних које се понављају и које свако зна напамет.

- Било нас је четворо у соби, користили смо златан прстен, чашу воде и слова на папиру. Када је све почело мој брат је био толико напет и уплашен. У једном моменту смо чули пуцкетање и једноставно се сви узнемирили, међутим брат није могао да издржи и креснуо је упаљачем. У том моменту, унука (4 године) је заплакала у соби поред. Када смо отишли тамо, затекли смо дете окренуто наопако у кревецу, а лопта која је била поред ње, сада је била на сред собе. Питали смо девојчицу шта је било, а она је рекла "Баба ми отима лопту" мислећи при том на моју покојну сестру коју смо ми призивали. Након тога, нисмо више покушавали - прича жена овај језиви догађај.

Чанак пук’о! Ништа од резолуције о Војводини. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Најстрашнија створења српске митологије

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА