Најновије

„Балканска међа“ :Десетине хиљада одушевљених гледалаца!

Филм „Балканска међа“, за пет дана приказивања у домаћим биоскопима, видело је више од 50.000 гледалаца. Како време пролази, број гледалаца муњевито расте, а позитивне критике стижу са свих страна!

Фото-Промо

Овај филмски спектакл, инспирисан стварним догађајем, који се одиграо 12. јуна 1999. године, прати  двадесетчетворочасовну акцију руских војника током заузимања аеродрома Слатина у Приштини.  Истинита прича, мотивисала је руске сценаристе да кроз сплет личних драма главних јунака, пренесу причу о историјској прекретници коју је међународна јавност оценила као могући почетак новог великог рата. Иако базично наслоњен на болну ратну тематику, филм шаље снажну мирољубиву поруку и поуку о пријатељству два народа.

Руски ауторски тим предвођен редитељем Андрејем Волгином и глумцима Гошом Куценко и Антоном Пампушним, већи део фима снимао је у нашој земљи, захваљујући Милошу Биковићу и Миодрагу Радоњићу, који су и копродуценти филма. Од домаћих глумаца играју и Милена Радуловић, Александар Радојичић, Александар Срећковић Кубура, Срђан Жика Тодоровић, Иван Михаиловић, Бранка Пујић али и Емир Кустурица и Неле Карајлић као специјални гости.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА