Најновије

ШЕШЕЉ ШОКИРАО УЖИВО У ЕМИСИЈИ: Ко стоји иза протеста у Србији, ко је Ђиласов кум и ко је направио Двери (ВИДЕО)

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ шокирао је јавност тврдњом да иза протеста у Београду стоје америчка и британска амбасада.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

"Страни су прсти умешани у ове митинге, то је сигурно. То се све врти око британске и америчке амбасаде. Видели смо да се њихове дипломате полујавно састају са полулидерима ових демонстрација, а видели смо и да западне силе још нису нашле пожељног лидера прозападне опозиције и да не сматрају дугорочним решењем Ђиласа, Обрадовића и Јеремића. Уосталом, сва тројица су веома компромитована", истакао је Шешељ.

За истим столом саговорник је био и новинар Зоран Остојић, који се надовезао на Шешељеву причу и додао да се "не би изненадио да иза протеста у Београду и Подгорици стоје исте силе".

"Не сумњам да има страног фактора, а то налазим у чињеници сличности између демонстрација у Београду и Подгорици и њихових истих захтева", рекао је Остојић и додао да "када знамо шта је услов и захтеви СзС, а када знамо и ко је Млађа Ђорђевић, његову биографију и његове везе, не бих се изненадио да је реч о истим снагама".

Према Остојићевим речима, Млађа Ђорђевић је Ђиласов кум, који има невладину организацију.

"Зна се ко је направио Двери", нагласио је Остојић, на што је Шешељ прокоментарисао: "Мислио сам да је то Коштуницино масло, Коштуница је бар финансирао Двери".

На све то Остојић се само цинично насмејао.

Шиптари пласирају језиву лаж против Србије, а реакција Велике Британије је прави шок! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА