Најновије

ЖЕЛИТЕ ДОБАР СEКС: Ево у чему је тајна доброг провода у кревету! Ово вам нико није рекао, а битно је!

Многи се питају како би могли да поправе свој сексуални живот, а чињеница је да ту не постоје велике тајне. Једноставно све дође природно уколико пратите следећа три правила, која људи врло често забораве.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Љубав према себи

Секс је биолошка потреба здраве особе. Многи људи претварају ову потребу у бог зна шата. На пример, неке жене користе секс за нагодбу (Дајем му тело, он мени љубав), или чак кажњавају партнера са њим (Наљутила сам се на тебе, има недељу дана да спаваш у дневној соби!).

Сасвим је нормално да одмах не желите секс са особом коју још нисте сасвим упознали. Или након свађе, јер вам није до миловања. Али када осећате жељу, али кажете себи "не" како бисте манипулисали овом жељом, то представља већ озбиљан проблем.

Мушкарци такође играју игре - на пример, траже потврду љубави кроз секс, а то доводи до најтужнијих последица: игноришу се потребе тела, а психолошки комплекси расту. Да не бисте упали у ове замке, прво морате да размишљате о себи. 

Цените своје жеље, схватите их, не лишавајте се здраве сексуалне жеље. И још једна ствар: ослободите се свих моралних окова из детињства! Заборавите на "он ће лоше мислити о мени ако одмах пристанем на секс" или "прави мушкарац је онај који брине о жени!" Волите се са оним за ким имате жељу!

Решите се комплекса

Жене обично имају проблем са лепотом, мушкарцима и технологијом. Неке сматрају да нису довољно лепе, па цели живот размишљају о властитим куковима. Друге се плаше да преузму иницијативу, па муче партнера питањима попут: Да ли ти се заиста свиђам? Шта волиш код мене? и тд...Али припадници оба пола у моментима интимности знају да покажу све комплексе и несигурности.

Да би вам секс био добар, престаните да размишљате о својим бутинама. Мислите мало на партнера. Размишљајте о томе шта вам се допада код њега. Видећете да ће вам квалитет секса драматично порасти.

Жеља је увек битна

Много људи се бави сексом али не онако како желе или чак у тренуцима када желе. За неког је то "извршење брачног задатка". Неко размишља како да задовољи партнера, заборављајући на себе. Постоје појединци који пристају на болан и непријатан, па чак и понижавајући секс како би задовољили другог. 

Такво понашање доводи до психоматских болести, као што је еректилна дисфункција психолошке природе или вагинизам, када се женско тело "затвара" или сама пенетрација јој задаје огромну бол. 

Важно је бити у стању да кажемо "не" када нам једноставно није до секса. Секс никад не треба да се дешава због сажаљења, осећаја дужности и тд. 

До секса треба да дође једино и само ако постоји жеља за сексом!

Последице апстиненције од секса су ужасне. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Крунићке и Петрућија пред свима

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА