Најновије

ПРЕДВИЂАЊА БАБА ВАНГЕ ЗА 2019: Доћи ће до економског колапса, а једног моћног председника покушаће да убију људи из његовог окружења!

Слепа пророчица, које је предвидела Брегзит, напад на Куле близнакиње и стварање Исламске државе, предвидела је и пар догађаја који би требало да се одиграју 2019. године.

Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Баба Ванга назива се још и "Нострадамусом Балкана" због својих предвиђања, који изгледа да одјекују са језивом правилношћу, пише британски "Мирор".

Теорије завере већ дуго дубоко поштују њена пророчанства о глобалним дешавањима и природним катастрофама – упркос чињеници да је мртва више од две деценије.

Шта је предвидела за 2019?

Изгледа да је предвидела и неке круцијалне околности за наредних дванаест месеци, укључујући економски колапс у Европи и покушај атентата на Владимира Путина.

Она је веровала да ће претња Путину доћи из његовог сопственог безбедносног тима – али није прецизирала да ли ће руски председник умрети.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paranormal | Odd | Creepy (@secretsbay) on

Прорекла је да ће огромни цунами, сличан ономе из 2004. године, погодити Азију, док ће метеор пасти у Русију.

Не само то. Она је видела да ће Доналд Трамп оболети од мистериозне болести, од које ће оглувети. Патиће и од можданих поремећаја.

Ко је баба Ванга?

Рођена као Вангелија Гуштерова, баба Ванга преминула је 1996. године и већ је изградила репутацију у родној Бугарској као пророчица.

Умрла је у осамдесет петој години живота.

Пророчица је била делимично слепа и легенда каже да је мистериозно изгубила вид, пошто је у детињству преживела торнадо.

Прорекла је стотине догађаја током педесетогодишње каријере, од којих већина није записана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liana Mukhamedkarimova🌙 (@lianka_022) on

Постала је светски позната пошто је предвидела потонуће Курска 2000. године.

Милиони њених поштовалаца верују да је имала паранормалне способности, као што су телепатија и комуникација са ванземаљцима.

Године 1989. је видела да ће Америку задесити терористички напад "две челичне птице".

- Хорор, хорор! Америчка браћа ће пасти, пошто их нападну "челичне птице". Вукови ће завијати у збуњу и пролиће се невина крв – рекла је она.

Баба Ванга је предвидела и инвазију исламских екстремиста у Европу 2016. године, сукоб који је предвидела да ће почети са арапским пролећем 2010.

Она је предвидела и да ће Владимир Путин и Русија владати светом.

- Сви ће пасти, као лед када се топи, само ће један остати недодирљив – Владимирова слава, слава Русије – рекла је 1979. године, приликом сусрета са писцем Валентином Сидоровим.

- Превише је жртва принесено. Нико не може да заустави Русију. Она ће бити господар света – додала је она.

Стручњаци су израчунали да се 68 одсто њених пророчанстава испунило – дефинитивно мање од 85 одсто, као што тврде њени обожаваоци.

Три снимка наводно указују на поновни долазак митских бића. Прочитајте ОВДЕ све о томе.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА