Најновије

ГОЛОРУКИ СРБИ ТЕРАЈУ НАТО ВОЈНИКЕ КУЋИ, ОНИ НЕ СМЕЈУ ДА ПИСНУ: Покушали да нас мобилишу на силу, а онда је наишао Ратко Младић...(ВИДЕО)

Током рата деведестих војска US IFOR-a (Implementation Force) је у Републици Српској под пуном ратном опремом кренула да мобилише српске и бошњачке цивиле.

Голоруки Срби терају НАТО војнике кући (Фото: Јутјуб)

На кратком клипу се могу приметити припадници IFOR-а који су под под командом НАТО-а дошли како би мобилисали српске и бошњачке цивиле.

Наоружани војници стајали су мирно са муницијом поред тенкова готово преплашени, док им голоруки Срби говоре да слободну могу да се помере и врате назад.

Оно што је изазвало пажњу на овом снимку јесте то да је један голоруки цивил пришао америчком војнику и почео да симулира спаринг, али се овај није дао. Онда је похрлила и маса осталих цивила који су им подсмешљиво говорили:

- "Хајмо, хајмо, померите се, померите се " - говорили су цивили све време смејући се, док је америчка војска стајала чврсто држећи пушке у рукама враћајући се неколико корак у назад.

У једном тренутку се на снимку могао приметити и тадашњи начелник Главног штаба Војске Републике Српске Ратко Младић коме је све то било симпатично, па се и он насмејао немоћи војске IFOR-а.

Да ли је ово први корак ка уједињењу лажне државе и Албаније? Тзв. Косово изгласало резолуцију. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА