Најновије

ОД АПРИЛА: Ево где ће бити емитоване емисије Ивана Ивановића

Једна од најгледањих телевизијских емисија у Србији "Вече са Иваном Ивановићем" од априла ће поново бити пред гледаоцима.

Иван Ивановић (Фото: Јутјуб)

Популарни ток шоу емитоваће се на телевизији Нова С, која је публици била позната као ТОП канал.

Уз култне емисије „Утисак недеље“ и „Ментално разгибавање“, Нова С понудиће публици потпуно нову програмску шему са најквалитетнијим садржајем.

Аутор и водитељ емисије Иван Ивановић са својим популарним тимом сарадника наступаће сваког петка у 22.

„Када сам решио да прекинем емисију на телевизији Прва, ја сам у програму изговорио биографије моје екипе и мене, навео шта знамо да радимо и рекао да је наш слоган ’слобода или ништа’ и од тада нас нико није звао. Захвалан сам Јунајтед Медији што су нас позвали и што имају храбрости да нам дозволе да радимо слободно“, каже Иван Ивановић.

Телевизија Нова С имаће и информативни програм. Најважније вести емитоваће се у 14 сати и у централном Дневнику у 19 часова.

Јутарњи термин од 6.30 до 8.30 резервисан је за „Ментално разгибавање“ који ће водити Дарко Митровић и Вељко Пајовић, док „Утисак недеље“ Оље Бећковић иде у свом „старом“ термину – недељом у 21. Емисију „Мале Велике приче“ припрема продукција Бранкице Станковић „Инсајдер“.

Променом имена и концепта, телевизија Нова С постаје део бренда Нова ТВ који представља највећу телевизијску регионалну мрежу. У јединственој комбинацији серија и филмова домаће и стране продукције, ток шоу емисија, спортских и информативних садржаја гледаоци препознају квалитет, те је Нова скоро две деценије у самом врху гледаности у Хрватској, а прошле године је освојила тржиште у Босни и Херцеговини и Црној Гори.

Како се наводи у саопштењу, очекује се да се овакви резултати гледаности потврде и у Србији.

„Квалитет изнад свега, то је наша визија. Њом се водимо од самог почетка и чврсто верујемо да је то једини начин да се оствари дугорочна позиција лидера на тржишту. Зато смо и одлучили да постојећу програмску шему некадашњег ТОП канала, а сада телевизије Нова С допунимо политичким и забавним емисијама, али и информативним програмом“, истакла је генерална директорка компаније Јунајтед Медија Александра Суботић.

Нова С биће и даље преознатљива по врхунском серијском и филмском програму. Гледаоци могу да очекују најквалитетније домаће серије из продукције Унитед Медиа. Од априла је на програм наставак хит серије Драгана Бјелогрлића „Жигосани у рекету“ и мини серијал „Заспанка за војника“ Гаге Антонијевића, док ће гледаоци већ на јесен уживати у новим сезонама серија „Сенке над Балканом“, „Убице мог оца“ и „Миле против транзиције“.

Нова С је део Јунајтед Медије у оквиру које послује и Н1 телевизија.

Прочитајте ОВДЕ о чему се ћути више од 20 година.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА