Најновије

"Жена и ја смо пробали групњак!" Исповест мушкарца који је желео да експериментише, па се горко покајао!

Супруга и ја смо имали диван брак, пун љубави. Онда смо упознали пар свингера и решили да експериментишемо. Гору одлуку нисмо могли да донесемо јер ја више не могу ни да је погледам!

Илустрација (Фото: принтсрин)

Недавно смо се доселили у нови град где смо успели да склопимо свега пар површних пријатељстава. Највише се дружимо са још једним брачним паром, зваћу их Хари и Сали како бих им заштитио идентитет. Прошле ноћи смо заједно сви ишли на караоке и негде око један изјутра, када смо већ били припити, почели смо да причамо о настраностима које волимо у сексу. Они су стари, искусни свингери и понудили су ми да се жена и ја придружимо у кревету, и оставили смо то као тему за разговор када се отрезнимо.

Отишли смо таксијем до нашег стана, јер је план и био да преспавају код нас. Направили смо пиће, искокали кокице, а онда је Сали почела да прича о томе шта све воли да ради у кревету. Моја жена је иначе склона свом полу, и одједном је понудила Сали да оду у спаваћу собу, и то саме. Сали је рекла да је занимљивије да то раде пред нама, па су почеле да се љубе и скидају. Сари је погледала у Харија и рекла му да се скине. Погледао сам у жену, она ми је климнула главом, па сам и ја почео да се скидам. Онда смо сви кренули у спаваћу собу.

Моја жена је љубила Сали, ја сам својој жени пружао орални секс, Сали је мени пружала орални секс, а моја жена је то радила Харију. То је било невероватно, а онда сам одједном видео како Хари има секс са мојом женом. Изгубио сам ерекцију и уплашио се. Међутим, њих двоје се уопште нису обазирали на мене и Сали. Онда сам ја пробао да иницирам секс са Сали, али не иде ми. Хоћу своју жену и она то примећује, па одустаје од мене. Четворка се, као, наставља, али ја имам ерекцију само када се приближим својој жени. Највише времена у сексу проводе моја жена и Хари, а ја мислим да ће ми срце препући.

Ја покушавам да имам секс са Сали и радим исто што бих радио са својом женом, али Сали није моја жена и не одговара ми на начин на који одговара моја жена. Опет губим ерекцију и извињавам се Сали, док чујем како моја жена стење иза мене. Онда признајем Сали да не могу више то да поднесем и да ме цела ситуација боли. Сали ми каже да сам добар и нежан човек, устаје и шапуће нешто свом мужу. Онда он и Сали одлазе у спаваћу собу за госте. Ја остајем у соби са женом и извињавам јој се. Она каже да је све у реду и да само треба да нас двоје имамо секс како бих отерао из главе призоре ње са другим човеком. Пијана је, нема појма шта говори и уопште не схвата колико ме је повредила цела ситуација. Она је само инсистирала на сексу.

Устао сам и отишао на трем где сам пушио једну за другом до јутра, све док Хари и Сали нису устали. Морали су да иду рано, а ја сам у глави вртео сва питања. Питао сам се да ли ме жена и даље воли, да ли јој је секс са Харијем био бољи, заклињао се да више никад нећу ићи на караоке, питао се да ли уопште ја волим своју жену и даље. Хари и Сали су се спремили и отишли, а ја сам отишао код жене у собу. Тек сад је почела да схвата шта се десило синоћ. Уопште није ни знала да Сали и ја нисмо имали секс. И даље је инсистирала да нас двоје имамо секс како бих заборавио на сцене од синоћ. Био је то секс из љутње и уопште ми није пријао. И даље смо покушали да причамо, али бих ја пао у очај када бих се сетио ње и како је уживала у сексу са Харијем.

На крају сам се натерао да питам жену да ли би волела да настави са свинговањем. Рекла ми је да би радо наставила и да јој се допало. Од тада нам брачни односи, који су били фантастични, не личе ни на шта, и претпостављам да смо пред разводом. Више не могу да погледам у своју жену а да је не замислим како стење у Харијевом загрљају. Бојим се да нам је брак пропао.

Катарина је професионална спонзоруша, зарађује преко 4.000 евра месечно, а због једног детаља ће вам се преврнути желудац. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: thoughtcatalog. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Свингери у Србији

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА