Најновије

БАЈ, БАЈ МОНТЕНЕГРО! Шиптари ставили до знања да је Црна Гора њихова земља! (ВИДЕО)

На локалним изборима у Тузима поражен је ДПС Мила Ђукановића, али и његова политика наводног грађанског концепта, саопштио је посланик УЦГ Горан Даниловић.

Албанци славе у Тузима (Фото: Јутјуб)

Он сматра да је брутална децентрализација Црне Горе спроведена по партијским кључевима, уместо да се спроведе по европским стандардима, правилима и праву.

- ДПС на крају беспомоћно гледа како њени традиционални партнери узимају сами оно што им је она дуго нудила и обећавала. Тако је владајући концепт утврђивања грађанске Црне Горе са мањинским, националистичким странкама доживио крах. Наравно, другачије се није могло ни очекивати – верује посланик Уједињене Црне Горе Даниловић. 

Лицемерно је, како каже, саблажњавати се над усклицима и кореографији победника у Тузима. 

- Да су победници хтели кореографију, песме и препеве ДПС-а били би са њима у истој колони. Момци са Аеродрома који су дочекали свог пријатеља из дијаспоре “наоружаног” укрштеним шакама и прстастим орлом из “земље орлова” ставили су до знања ДПС-у да је ово и њихова земља. Није ми јасно шта ту ДПС-у није јасно - запитао је Даниловић. 

Орлови, казао је, не знају за границе, али политичари и државници би морали знати. Надам се само да скандирање УЧК неће бити изједначено са скандирањем Србији или Албанији. 

- Мени и нама из УЦГ је много сметало када је одјекивало УЧК, али ДПС-у не би сјело. Зашто да се не скандира када су комаданти УЧК поштовани и почасни грађани ДПС Црне Горе – закључио Даниловић, пренео је портал РТЦГ.

После Симе, Јутке и Бабића – нова СНС афера. Погледајте ОВДЕ о чему се ради.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Избори у Тузима – победа Албанаца

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА