Најновије

НАЈЛУЂЕ СЕКС ИСПОВЕСТИ: "Орално сам задовољила дечка, на задњем седишту сестриног аута, а онда..."

Чак и ако нисте авантуриста када је секс у питању, ове приче ће вас натерати да се запитате… Можда кревет није једино место за секс?

Илустрација (Фото: принтскрин)

1. Имала сам секс са тадашњим момком у једном од ормара у цркви, током венчања моје маме. Имали смо више него довољно времена док су се они сликали!

2. Мој дечко и ја смо имали секс у кревету нашег рабина. Он нас је позвао на вечеру и дебату, али успели смо да се искрадемо на пар минута, а нико ништа није приметио.

3. Шетала сам са дечком Централ парком, а како није било људи около, почели смо да се љубимо, скидамо и на крају смо се имали секс у сред парка, у фонтани, док је вода падала по нама.

4. Мој дечко и ја смо имали секс у ватрогасним колима, јер смо обоје радили као ватрогасци. Било је узбудљиво јер је сваког момента могла да крене узбуна и тада би нас сигурно открили.

5. Имала сам секс са дечком у читаоници, између полица књига.

6. Мени је најлуђи секс био концерту групе “Coheed and Cambrie”… У јами где сви у публици стоје!

7. Моја девојка и ја смо успели да имамо секс у продавници у којој је радио мој тата, тамо где држе житарице. Срећом, он те вечери није био у смени.

8. Мој најлуђи секс био је у аутобусу, док сам био на факултету. На седишту испред нас седео је и спавао ни мање ни више него декан нашег факса.

9. Имали смо секс на џет скију. Кренули смо да се провозамо, али смо стали у близини стене која се налази усред залива. На крају смо отплутали поприлично далеко.

10. Желела сам мом дечку да приуштим орални секс на задњем седишту аутомобила док смо ишли ка плажи, а аутомобил је возила моја сестра. На сувозачевом месту је био њен пријатељ. У једном тренутку тај момак и ја смо се погледали, али он није ништа рекао.

О чему модерне жене најчешће маштају у сексу прочитајте ОВДЕ.

Извор: buzzfeed. com/ Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јелена Маћић – Тверковање ми личи на жене које не могу да доживе оргазам!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА