Најновије

ЖЕЛИТЕ ДА СЕ ПРОВЕДЕТЕ У БУДВИ? Неће моћи! Затварају се све дискотеке! Постаје град пензионера

Сви привремени објекти у зони Морског добра у Будви требало би да буду уклоњени до краја марта, што значи да ће тај црногорски град познат по живом ноћном животу током сезоне готово остати без дискотека.

Будва (Фото: Pixabay)

 

Одлука црногорског Министарства одрживог развоја и туризма (МОРТ) и општине да се уклоне отворене дискотеке је катастрофална, јер ће од метрополе туризма и града који је нудио најбољи летњи провод у региону и шире, Будва постати пензионерско одмаралиште, сматра један од закупаца, Славен Лекић. 

У време сезоне радиће само две дискотеке, а отворене дискотеке „Малтез“, „Трокадеро“, „Амбијенте“, „Парис“, „Рафаело“ и „Мајами“ биће уклоњене са шеталишта, преноси РТЦГ позивајући се на Побједу.

Сви привремени објекти у зони Морског добра требало би да буду уклоњени до краја марта, а према уговору, објекте мора уклонити закупац.

„Поред тих објеката налазе се или се граде хотели са четири и пет звездица и крајње је неозбиљно држати овакву понуду у њиховој близини“, наводе у МОРТ-у.

Додаје се да је министарство спремно да, уколико постоји интересовање закупаца, са њима и општином нађе нову локацију.

На локацији на којој су до сада биле отворене дискотеке биће зелена површина, а ускоро ће започети пројектовање променаде од Завале до Авале, која је, како истичу у министарству, једној дестинацији као што је Будва, преко потребна.

Закупци дискотека су после усвајања плана, уз подршку Морског добра, поднели МОРТ-у иницијативу да им омогући да раде бар још ову сезону јер немају довољно времена да нађу нове локације.

Какву тајну је открио лед на Антарктику, погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ноћни провод у Будви иде у историју

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА