Најновије

КРАЈ ПОСЛЕДЊЕГ ДИКТАТОРА: Акција храбрих Подгоричана (ФОТО)

Јуче и данас улицама Подгорице кружио је комби са карактеристичном сликом председника Црне Горе Мила Ђукановића и поруком „Крај последњег диктатора“.

Порука смелих Подгоричана (Фото: ИН4С)

Комби је примећен на више локација у главном граду Црне Горе. Није познато ко стоји иза овог перформанса и идеје али је он изазвао велику пажњу грађана града на Морачи који су пролазили туда, па се претпоставља да је у питању политички перформанс уочи великог протеста грађана под слоганом „Одупри се“ који је заказан за суботу 16. март у Подгорици.

Претпоставља се да је намера оних који стоје иза овог перформанса да допринесу да што већи број грађана изађе на улице Подгорице.


Фото: ИН4С

Очекује се да ће у наредних неколико дана бити познатије ко стоји иза овог перформанса који голица знатижељу многих грађана, али и да се види да ли ће се комби осим на улицама Главног града наћи и у другим црногорским општинама.


Фото: ИН4С

Екипе подгоричког портала ИН4С приметиле су да грађани веома позивитно реагују на ово необично возило и да се један број њих сликао поред овог необичног комбија.


Фото: ИН4С

Како је Шаровић напао напредњаке због Космета, погледајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Џа или Бу – Диктаторе

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА