Најновије

ПОРУКА ОНИМА КОЈИ ДЕЛЕ КОСМЕТ: Нема другог одговора до ...

Нема друге одлуке коју можете и морате донети, несоји, без оне коју вам Устав, Божији и људски закони налажу- прогласити привремену окупацију дела територије Србије и тако сачувати Косово и Метохију довека!

Протест за Космет (Фото: Правда)

Пише: Михаило Меденица

Ако шта друго учините проклећете Србију занавек!

Ако шта друго учините биће јасније од овога јутра да је све што Харадинај и Тачи чине само оно што их замолите да учине како би велеиздају правдали “безизлајем” у којем смо се нашли!

Нашли смо се тамо где сте над довели опростивши реке невине крви зверима!

Ту смо где јесмо јер сте с ђаволима сели за софру да преговарате о Божијем!

Ту смо, но то није безизлаз како отужно велите, јер пред безизлазом ћемо стати оног проклетог трена кад “разграничите” дете с мајком, мајку с гробом сина, Србију с костима и колевкама, кад комесарски разрежете да утихну литургије и опела!

Све што јесмо- јесмо на Косову и Метохији и данас учините да нас не нестане, јер Србија без заветне светиње не може ништа друго до заувек лутати по проклетству, ко умирући којег смрт мучи животом у болу и јауку!

Данас се успите до дечанских висина, прогледајте очима Симониде, пустите да вам пећка и призренска Бистрица, Дрим, Лаб, Ситница, Ибар…потеку венама, да се разгоропаде, да устрчите Проклетијама, Шаром, Паштриком, Коритником, Бајгором, причестите се у Самодрежи…
Данас будите људи а не бедне политикантске шићарџије и накупци Србије!

Људи! Ништа мање и ништа више од тога јер ништа се више и не може бити, па стресите копрену велеиздаје и не остављајте потомству да по својему тумарају ко туђини стсавајући у бруку предака и безличје потомака!

Све што јесмо- јесмо на Косову и Метохији, и то није мит!

Мит је да се можеш разграничити са собом самим и живети с том понорницом у грудима наместо душе!

Прогласите привремену окупацију Косова и Метохије како не бисмо довека остали окупирани врзином у којој се може трајати, али не и постојати!

Није то никакав замрзнути конфликт, јер тамо где немањићка каднила и воштанице ништа не мрзне и никада Србин не може бити у конфликту са прагом и огњиштем!

Све друго ће бити само још један доказ да од звери тражите да кидишу како бисте имали бедне изговоре за кукавичје узмаке!

Све друго је ваш махнити плес с ђаволом по колевкама и гробовима, и то вам, будите убеђени, Србија неће прећутати, заборавити, ил опростити!

Успавали је јесте, али умрла није па да се не усправи и надвије ко црни облак над вама док је бесно кидате на комаде!

Ко растави мајку од детета нека зна да брзаци њихових суза немају обала…

Како британски дипломата цепа Космет, погледајте ОВДЕ.

Извор: Два у један

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Петрушић: Подела води у рат

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА