Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО 18+) НИЈЕ ЗА ГАДЉИВЕ! Шокантни порнографски снимак који је објавио бразилски председник згрозио јавност!

Бразилски председник Жаир Болсонаро шокирао је јавности објавивши на Твитеру, перверзни снимак са карневала. Он је објавио експлицитан видео у коме се виде мушкарци како уринирају једни на друге.

Језиве сцене карневала (Фото: Јутјуб)

"Непријатно ми је да ово објавим, али морамо да прикажемо истину како би народ био свестан својих приоритета. Ево у шта су се претвориле карневалске журке", написао је Болсонаро у уводу.

Председник је затражио у уторак од својих 3,4 милиона следбеника на Твитеру да донесу властите закључке о видео-снимку који приказује прилично развратан призор, наводно са карневалске прославе негде у Бразилу.

Наиме, мушкарац на снимку плеше, затим се дира по анусу, а након тога други мушкарац на њему изводи такозвани златни туш, односно чин у којем једна особа мокри по другој.

Снимак од 40 секунди погледало је више од 3,6 милиона људи. На снимку се виде три мушкарца који играју на некој надстрешници.

Мало познате детаље из Аркановог живота прочитајте ОВДЕ.

Извор: Гардијан/ Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА