Најновије

"Имала сам с*кс са дечком најбоље другарице, а онда сам морала..." Један незобавезан сусрет покварио све!

Прочитајте једну искрену исповест девојке која је због превише алкохола и не размишљања о последицама спавала са дечком своје другарице!

Илустрација (Фото: Beeg. com)

"Моја најбоља пријатељица раскинула је са дечком пре шест месеци. И пре тога њих двоје су често прекидали, али овога пута то је деловало врло озбиљно. Долазила је код мене да се исплаче и изјада, и ја сам јој се нашла као раме за плакање.

Међутим, ствар је у томе што ми се њен дечко одувек свиђао, и да будем искрена, она је јако тешка особа, па ме не чуди што му је било напорно да живе заједно.

Када ме је њен дечко позвао да се видимо и попијемо пиће, мислила сам да ме зове да бих га посаветовала како да се изгладе односе. Али, на крају, нас двоје смо се толико напили и десило се оно неизбежно - завршили смо заједно у кревету.

То се десило само једанпут и иако смо се обоје сложили да је било лепо, договорили смо се да се то више не понови. Од тада, моја пријатељица и тај дечко су се помирили, и делују срећнији него икада, као да се ништа од тога није ни десило. Она сада очекује да ми заборавимо све оне ружне ствари које нам је причала о њему. И што је још горе, наставља и даље да ме обавештава о свему, а ни не зна да смо нас двоје имали с*кс. Ако јој будем испричала шта се десило, прекунуће се и наше пријатељство и њихова веза.

Тешко ми је да будем у њиховом друштву и да чувам тајну због које осећам кривицу. Шта да радим?" ,  затражила је читатељка бритнаског магазина "Мирор" помоћ од Колин, жене стручњака за везе. Колин је посаветовала: 

"Океј, очигледно је да није требало да спаваш са бившим дечком своје пријатељице, међутим вас двоје нисте урадили ништа лоше - у том тренутку обоје сте били сингл и пијани!

Слажем се да када би сазнала, твоја пријатељица не би тек тако могла да пређе преко свега, па би прекинула односе са једним од вас двоје, а то би највероватније била ти. Ако само вас двоје знате за то што се десило, онда је велика шанса да твоја пријатељица то никада не сазна, осим ако се поново не напијеш и не испричаш јој. Слажем се да је чудно да се сад виђаш са њима, тако да би могла мало да се повучеш. Изађи са њом на пиће или ручак, али избегавај виђање у троје.

Чињеница је да њихова веза и није тако стабилна чим се често мире и раскидају, тако да ће време одрадити своје".

Иасповести жена које су пробале групни секс погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Нудила се момцима за секс, погледајте њихове реакције.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА