Најновије

ШМЕКЕРИЦА! ПУТИН УЖИВА НА ОДМОРУ У СИБИРУ! Пије домаћу кафу, а рецепт за своје омиљено јело не жели да открије!

Путин је до сада неколико пута боравио у Туви. Први човек Републике Туве, Шолбан Кара-Оол, открио је медијима у којој храни и пићу руски председник Владимир Путин ужива док проводи одмор у тајги. Према његовим речима, Путин има тајан сос за једно своје јело, а највише ужива у домаћој кафи.

Владимир Путин (Фото: Јутјуб)

Наиме, Путин воли сам да прави роштиљ и маринаду за њега. Он је додао да роштиљ испадне одличан, али да председник не жели да открије своју тајну. На тим одморима често га прати и министар одбране Сергеј Шојгу, а њих двојица уживају у кафи коју спремају у џезви.

- Господин Шојгу кува кафу у џезви. Он кува одличну кафу на логорској ватри. Поносим се што сам то научио и својим укуц"анима је кувам. Кафа са шец"ером се прво карамелизује, па треба да проври са млеком - објаснио је Кара-Оол.

Он је додао како поред кафе, Путин воли и национални чај из Туве, који су кували по рецепту Кара-Оолине бабе.

- Најважнији састојак је вода. Узмемо воду са извора и зелени чај, у совјетско време смо га звали грузинским. Мало се посоли, па се чека да проври и онда се наспе млеко. Кад млеко проври, не дозволите да покипи, али обавезно држати неко време да кључа. Може му се додати и маслац - испричао је рецепт.

Путин је до сада неколико пута боравио у Туви, а у августу прошле године тамо је провео викенд, уживајући у рафтингу и планинарењу.

Вашингтон прети Москви. Погледајте ОВДЕ шта су сада наумили.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Председник Руске Федерације Владимир Путин у Републици Туви (део Русије)

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА