Најновије

ЦИА И БРИТАНСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ СПРЕМАЛИ СУ ОВК ЗА НАПАД НА СРБЕ НА КОШАРАМА! Ово је највећа НАТО тајна која открива све

Пре 20 година снаге ОВК, албанске војске и НАТО-а напале су рејон карауле Кошаре на југословенско-албанској граници и тако почели копнену инвазију на Југославију.

Шиптари на Кошарама (Фото: Јутјуб)

Само 107 граничара тада је бранило границу земље, а напад је био силовит, изненадио је Војску Југославије, ОВК је заузела караулу, али није успела дубље да продре на Косово и Метохију, што је био основни циљ напада. Војска Југославије имала је 108 погинулих, а ОВК више од 200.

Баш на ову крваву годишњицу, откривамо вам најбоље скривану тајну НАТО, а то је како су се спремали за напад на Кошаре и како су тренирани терористи из ОВК.

Наиме требало је да прође 20 година да би се позадина напада на Кошаре открила, као и умешаност ЦИА, британског САС, али и Зелених беретки.

Према речима немачког новинара Кита Кларенберга главни камп за обуку терориста ОВК за напад на Кошаре био је у Албанији, а борце су тамо обучавали специјалци ЦИА и Зелене беретке.

Кит такође истиче да је британски САС био кључан за обуку терориста у Албанији.

Према Кларенберговим информацијама, на Космет су "сасовци" упућивани на такозване оперативне пикнике, углавном да наводе авијацију, а први њихови војници стигли су на Косово и Метохију 21. марта 1999. године.

Коначно су испливали подаци да су две најелитније обавештајне службе биле укључене у напад на Кошаре и једну од најкрвавијих битака српске војске током 1999. године.

Подсећамо одред ОВК који је јуришао на Кошаре предводио је нико други него брат Рамуша Харадинаја Даут Харадинај који је познат по многобројним претњама Србима, али и по учешћу у дешавањима у Македонији.

Уколико Ердоган са Путином постигне нови договор, након С-400 стиже и друго руско оружје. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА