Најновије

ШОК ИСПОВЕСТ ЈЕДНОГ ЖИГОЛА: Испричао најсочније детаље свог заната, а због једног детаља ће вам се згадити живот

Један мушкарац подело је своју животну причу и искрено до детаља објаснио како изгледа живот када радите као "пратња". Он се већ три година бави несвакидашњим занимањем, видео се са око 300 различитих жена, а имао је секс са њих 100. Признао је и да се у појединим тренуцима осећао као филмска звезда.

Илустрација (Фото: принтскрин)

- Увек сам волео жене и авантуре. У једном тренутку сам само помислио да бих могао да зарадим од тога. Направио сам профил, ставио изазовну фотографију и после две недеље имао сам прву клијенткињу - реко је мушкарац.

- Већина жена вас не жели због секса, већ би само да им будете пар на забави или неком венчању. Неке од њих би да имају друштво за егзотичне ствари, типа за вожњу хеликоптером изнад Великог кањона, или за вечере у најексклузивнијим ресторанима. Због тога се често осећам као филмска звезда - наставио је он искрено.

- Најчуднији захтев који сам имао до сад је када ме је позвала једна жена из заиста високе класе која је хтела да дођем у њену канцеларију обучен као лични тренер. Желела је да ту, на свом радном месту, доживи искуство "50 нијанси сивог". Укупно је све трајало три или четири сата.

Међутим, понекад дође и до непријатних ситуација, па клијенти траже сасвим несвакидађње ствари, које, овај момак признаје да, и поред своте новца коју би добио, никада не би радио. 

 - Контактирао ме један мушкарац и рекао да жели да имам секс са његовом женом док ми он њушка ципеле и стопала. Заиста је био упоран и није одустајао од свог захтева. На крају сам морао да га блокирам јер заиста нисам желео то да радим.

Веома често се дешава и да се жене заљубе, па пожеле да га задрже само за себе. Међутим, момак је сигуран да га ни једна жена не може одвојити од посла, осим ако му у неком тренутку не постане досадно, па се сам "угаси".

 - Жене се често вежу за мене и нуде ми скупе поклоне у замену да прекинем са послом и постанем њихов дечко. Али, ништа од тога. Радићу ово све док уживам у томе. Када осетим да ми је досадило, престаћу. То се још није десило, али сигурно хоће једног дана - закључио је момак.

Ова места на телу су eрогене зоне, а ви то нисте знали! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Исповест бивше проститутке 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА