Најновије

Мартиновић: Посланици остају у Скупштини да је бране од тајкуна и фашиста (ВИДЕО)

Шеф посланичке групе Српске напредне странке Александар Мартиновић најавио је да ће “посланици власти остати у Дому Народне скупштине и да ће је чувати од оних који би хтели да насиљем, претњама и уценама преузму институције и узму власт у Србији”.

Александар Мартиновић (Фото: Јутјуб)

- Бићемо овде све док то буде потребно. Чуваћемо овај храм демократије од тајкуна Ђиласа и Јеремића, али и од фашистичког вође Обрадовића зато што сматрамо да је важно да се поштује изборна воља грађана - поручио је Мартиновић.

Он је председнику Србије Александру Вучићу и Влади Србије поручио да ће посланици власти и даље “бити њихови поуздани партнери у борби за пристојну Србију”.

Према његовим речима, посланик дмеократске странке Балша Божовић жели да прича о томе што су полицајци ушли у Скупштину да би скренуо пажњу са “фијаска” који је доживео протест опозиције.

- Они не желе да причају о томе да је њихов дуго најављивани и никад до сад виђени скуп доживео потпуни фијаско, него зашто је полициија пристуна - рекао је Мартиновић.

Он је казао да је више Срба кренуло из Лепосавића на митинг 19. априла него што се скупило “опозиционара испред” зграде Скупштине Србије.

Прочитајте ОВДЕ све детаље о протесту у Београду.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА