Најновије

НАЈАВА ИНЦИДЕНАТА ОД СТРАНЕ СНС: Двери позивају на мир

Српски покрет Двери у свом саопштењу наводи да они имају информације о томе да је Српска напредна странка спремна да изазове инциденте током скупа ''Сви као један''.

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

'’Према информацијама које добијамо са више страна СНС ће покушати да изазове нереде на данашњем мирном опозиционом скупу „Сви као један“.
 
Јављено нам је да ће њихови чланови и криминалци које окупљају, мушкарци између 18 и 40 година, бити убачени у масу и да ће покушати да инсценирају нереде како би за све то оптужили организаторе и посебно Бошка Обрадовића, који је, као председавајући СЗС овлашћено лице. Мета њихових напада биће и други лидери опозиције, а већ су почели са провокацијама слањем Симе Спасића да држи КЗН испред Скупштине'’, наведено је у саопштењу.

У Дверима додају да су активисти владајуће странке покушали да направе и синоћ на протесту у Нишу, где је говорио лидер Двери, али су они спречени управо реакцијом Бошка Обрадовића који је смирио ситуацију.

'’Апелујемо на све учеснике скупа да не наседају на провокације и да мирно и достојанствено покажемо наше незадовољство'’, поручују Двери.

Како је власт укинула аутобуске линије за Београд на дан протеста, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Двери у Нишу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА