Најновије

ДОДИК ИДЕ КОД ПАПЕ У ВАТИКАН, СПРЕМА СЕ ОПАСАН ДИЛ! Бошњаци хоће да пукну од муке!

Председавајући Председиштва БиХ Милорад Додик састаће се у петак, 26. априла, са папом Фрањом, потврдио је министар спољних послова БиХ Игор Црнадак. Црнадак је рекао да је реч о званичној посети Додика Ватикану и да мисли да је добро што постоји континуитет у дијалогу са Светом столицом.

Милорад Додик и папа Фрања (Фото: Јутјуб)

Министар је подсетио да је прошле године реализована посета трочланог Председништва БиХ, а годину дана пре тога министарска посета у којој је и он био.

- Сада долази нова посета - рекао је Црнадак.

Он верује да ће ова посета бити у функцији даљњег развоја односа БиХ и Ватикана, као и у функцији главног спољнополитичког циља БиХ, а то је чланство у Европској унији. Најава Додиковог сусрета са папом изазвала је реакцију удружења која окупљају жртве рата у БиХ.

Они су, наводи се, упутили допис апостолском нунцију у БиХ монсињору Луиђију Пежуту, у вези са, како кажу, "срамним понашањем званичника из ентитета РС, на челу с председавајућим Председништва БиХ Милорадом Додиком, које се, огледа кроз глорификацију ратних злочинаца и негирања геноцида и злочина".

Русија и НАТО у потпуности прекинули односе. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Милорад Додик

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА