Најновије

"Драже ми је да ме је*у десеторица за 1.500 евра него да радим!" Елитна проститутка одала тајне заната!

Девојка која је радила као хостеса, желела је да зарађује више, па се упознала са најстаријим занатом на свету, проституцијом. Ово је њено искуство.

Илустрација (Фото: принтскрин)

-За викенд сам могла да зарадим и 3.500 евра! Прилазили су ми разни мушкарци с којекаквим неморалним понудама. За дружење које је укључивало и перверзије били су вољни да плате и 200 евра по сату. Била сам згрожена схвативши да све те цуре, које се представљају као хостесе, тако годинама живе и зарађују- каже она.

- Све су оне биле елитне проститутке. За пратњу богатим тајкунима на дан се може зарадити и 1.000 евра. Јасно, у цену је укључен и секс. Нема јединствених цена, углавном све зависи од жеља клијената и дубине џепа. Секс за једну ноћ у луксузном хотелу кошта 1.000 евра и то траже само они најдубљег џепа - открила је.

Додатне услуге, орални секс на пример, морају да доплате још 150 евра. Девојке се радо упуштају у то, зарада је брза, нема предигре нити завођења.

Тако, детаљно, прича о свету проституције атрактивна 22-годишња хостеса популарног клуба на хрватској обали. Права лепотица замамних облина својом причом открива паралелни свет хрватског шоубизниса, на естрадну сцену којом царује проституција, кокаин и алкохол.

Иако је по ценама то заиста елитна проституција, у том свету има и секса и у прљавим тоалетима, и на паркинзима клубова.

- Знате, клијенти им готово увек пре секса за новац бесплатно дарују кокаин. Опијају их, а потом одводе на договорено место. Плаћа се унапред. Цуре често учествују у сексу с више клијената, чак и са десеторицом у исто време. Тако се одједном заради 1.500 евра- каже она.

- Наравно, девојке на то пристају тек кад су дрогиране. Други дан се ни не сећају шта се догађало прошле ноћи. Најчешћа зарада је 400 евра и то се добије за секс са двојицом - додаје девојка, а у све су умешани и људи који се баве озбиљним професијама.

- Била сам запањена када ми је недавно пришао један познати мушкарац из хрватског фудбалског клуба и без пардона понудио да с њим отпутујем у Турску на вишедневне припреме. За то би ми платио све што пожелим, рекао ми је да сам добра роба - открила је.

- Мислим да је у игри била цифра од 5.000 евра, а са мном је требало да иде још једна договорена девојка. Тада сам схватила како елитна проституција цвета и у свету спорта, у којем се врти велики новац - закључила је.

По правилу, права елитна проститутка годишње може да заради дословце колико пожели, зависно од тога колико има клијената.

- Проститутке радије пристају да се јебу са десет мушкараца него да устају у 8 сати и раде неки нормалан посао. Њихове животне вредности су сасвим поремећене. Оне стварно мисле да су вредније од осталих људи јер се боље облаче и имају боље везе - каже она.

Проститутке су у борби за тржиште под утицајем кокаина и других дрога немилосрдне, врло агресивне. Често долази и до физичког обрачуна међу њима, поготово ако имају истог макроа, а за око им је запала иста муштерија. Сукоби су најчешћи у народњачким клубовима пред мноштвом публике.

- Не бирају речник, чупају се за косу, вређају, псују и ударају шакама. Места за јефтини секс набрзака готово се не бирају. Најчешће су то биртије с народњацима, пуне мафије и олоша - додаје.

- Набилдовани ћелавац ту одводи проститутку до прљавог тоалета и за 15 минута плати јој стотинак евра. Напаљени клијент под утицајем алкохола и дроге с девојке већ на путу до ве це-а дословце цепа одећу - каже она.

Хостеса тврди да тамо с проституткама не долази макро, него се о њој брине или радник обезбеђења или конобар који су добро упућени у посао. Конобар који те ноћи ради добро познаје госте и зна ко је колико спреман да плати.

Хтео је да га задовољавам руком и зовем ''татице''!

Конобари или чувари који договоре "дил" од макроа и лаке цуре добију добру напојницу. Сведочанство једне масерке говори о необичним обичајима за наруџбу услуге у салонима за масажу.

- Мушкарац средњих година бахато је ушетао у собу. Свукао се и легао на сто. Био је поносан на своју мушкост, која је штрчала испод белог пешкира. Било ми је зло од погледа на његов трбух и салои које се разлило по столу. Хтео је да га задовољавам руком и зовем татица - каже девојка.

- Питала сам се шта би мама рекла да зна шта овај чика очекује од мене. Правила сам се да не видим с којом намером је дошао, а он је на свој трбух ставио 100 еура - присетила се.

- Ћутала сам. Додао је још сто и чекао. На крају је на њему било 500 евра, а ја сам ћутала. Наљутио се и рекао ми: ''Шта је, мала, хоћеш `иљаду, а?" Одустао је.' -  каже она.

Зависница од секса: Момак ме је на журци гледао како имам односе са шесторицом! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Проституција у Србији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА