Најновије

ПОСЛАНИЦИ СЕ ТРЕСУ ОД СТРАХА! Палма спрема предлог од којег ће им пасти мрак на очи, удара тамо где их највише боли!

Посланицима који су стално запослени у Скупштини Србије а не долазе у парламент, нити учествују у раду скупштинских одбора или других радних тела треба да се укину плате. То ће бити и званичан предлог Јединствене Србије, који ћемо поднети у наредном периоду.

Палма (Фото: Јутјуб)

То најављује лидер ЈС Драган Марковић Палма, и наводи да у парламенту има 220 посланика на сталном раду. Он истиче да би правило које предлажу важило за све:

- То мора да се предвиди и Пословником. Ако из неоправданих разлога не дођеш на посао, нема ни плате. Како можеш да је примаш ако не радиш? Мора одређено време да се проведе у Скупштини, али рад није седење у канцеларијама или шеткање у холу. Одређени посланици злоупотребљавају закон, јер примају плате, а нису на радном месту, већ се шеткају по Нишу, Крушевцу, па још критикују власт што је довела седам фабрика, прете да ће да их отерају и инспиришу и подстрекавају грађански рат.

Лидер ЈС каже да је "ударац по џепу" најбољи начин да се заведе ред:

- Као што радник седи за машином, лекар у ординацији или професор у учионици, тако и посланик мора да буде на свом радном месту.

Велика Британија шаље војску на границу са Русијом. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА