Најновије

ОВО ЈЕ КРАЈ ДЕМОКРАТИЈЕ У СРБИЈИ: Лудило личног режима (ВИДЕО)

На ванредној конференцији за медије у Чачку, председник Двери Бошко Обрадовић говорио је о квотама које је одредио СНС за запослене у јавном сектору који морају да дођу данас на контрамитинг СНС у Београду.

Митинг СНС (Фото: Јутјуб)

„Ово је једна трагична ситуација за све слободне грађане Србије који данас губе своју слободу, који нису могли да кажу НЕ онима који су их позивали да у том и том броју са својим породицама крену за Београд и чак да крше закон, напуштајући своје радна места. Ово је нешто што је заиста крај демократије какву смо познавали до данас. Од данас смо дужни да као грађани Србије зауставимо ово опште лудило режима СНС и личног режима Александра Вучића“, рекао је Обрадовић.

Обрадовић је рекао да је опозиција, као и сви побуњени грађани, показала другачије лице Србије и да је за готово 5 месеци протеста показала како се може ненасилно, без иједног инцидента борити за основна грађанска права.

Наш велики народни митинг са више десетина хиљада људи у суботу 13. априла показао је 4 важне ствари: прва је да смо ми уједињена опозиција, друга је да смо веома одлучни да упркос свим препрекама и забранама свим аутопревозницима да превозе људе, дођемо у тако огромном броју, личним превозом, трећа да смо веома разумни и конкретни, ми тражимо само фер изборе и слободне медије и мислим да је то минимум минимума за елементарне демократске вредности и под четири, што је најважније ми смо показали велику одговорност“, истакао је он.

Он је казао да уколико власти не одговарају људи из опозиције, да ће организатори протеста 1 од 5 милиона послати стручни тим, нестраначких личности, па да видимо да ли ће с њима разговарати и упозорио да уколико власт не жели да преговара за стручним тимом, онда та власт није нормална.

„Зато позивам све грађане да нам се прикључе на сутрашњем протесту „Сви као један“ у Београду у 18 часова код Теразијске чесме. Ово није трка на 100 метара, ово је политички маратон и ми сви морамо бити свесни да једино док се налазимо на улицама, једино док смо на демонстрацијама има шансе да овај режим попусти“, закључио је Обрадовић.

Он је рекао да уколико власт не одговори до сутрашњег протест на захтеве опозиције, да ће на сутрашњем протесту бити изнети даљи кораци у броби против овог бахатог и криминалног режима.

Како Вучић са собом на дно повлачи Русију, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Обрадовић о банкама

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА