Најновије

ВЕЉА ИЛИЋ УРНИСАО ВУЧИЋА: Нађи неку другу терапију, пусти овај народ да живи! (ВИДЕО)

Поводом данашње феште СНС-а и митинга у центру Београда под паролом "Будућност Србије" огласио се и лидер Нове Србије, Велимир Веља Илић. Његову изјаву преносимо у целости.

Веља Илић (Фото: Јутјуб)

- Ево нас, у Београду смо. Данас ће овде бити велика сеанса болесних људи који имају болесног председника и који има терапију да морају да му довозе народ. Што више народа, њему ће бити боље и што више аутобуса – каже Веља кроз осмех, па наставља:

- Та терапија траје већ годинама, а у почетку је била са 50, 100 аутобуса; међутим, данас је стање знатно погоршано и одавно смо прешли цифру од 1.000 аутобуса – истиче лидер Нове Србије.

Веља Илић се потом осврнуо на аутобусе и сендвиче којих је све више, али у дефициту:

- Замислите сада, кад у један град из целе Србије, несрећни народ мора да долази, на силу да полази и да покаже лојалност да би показао да ће да доведе хиљаду, две хиљаде аутобуса, итд.. Председниче, немој више дизати лествицу, таман посла, народа више нема. Ово јадно што ти се данас окупило, то је све, више не може ниједан аутобус, а не могу богами ни сендвичи више да се направе. Тешко је, ситуација у земљи је тешка. За сендвиче је велики проблем, ко ће толике сендвиче да одржи. Поквариће се, па ће људи упропастити себе – каже Илић.

Илић је потом посаветовао Вучића да погледа шта се дешава са домаћом производњом јабука и кромпира, уместо што исте његови сарадници увозе из Пољске и Аустрије.

- Према томе, ови аутобуси, овај народ, твоја терапија много кошта Србију, а ти волиш кад видиш ту масу, јер добијеш крила и тако се лечиш. Лечи се на неки други начин, пређи на неку другу терапију. Не би било лоше да гледаш брда јабука и кромпира који не могу да се продају, док су твоји сарадници увезли из Пољске и Аустрије њихове јабуке које су десетоструко скупље и њихове кромпире.

Илић је на крају обраћања посаветовао Вучића да нађе другу терапију, а да народ остави на миру.

- Пређи на неку другу терапију, пусти народ да живи свој живот и пусти шофере. Ево, почели су из увоза да долазе. Шиптари су изнајмили аутобусе овима са севера Косова, јер није било довољно наших, а и Додик се богами добро одазвао својим аутобусима и својим народом – изричит је Илић.

“Будућност Србије” ојадила Србију. Погледајте ОВДЕ вртоглаве бројке данашњег митинга СНС-а.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са Вељом Илићем

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА