Најновије

ВРТОГЛАВЕ БРОЈКЕ! "БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ" ОЈАДИЛА СРБИЈУ: Погледајте колико је коштао само долазак СНС-оваца из Крагујевца (ВИДЕО)

На митинг "Будућност Србије" из Крагујевца је, према нешто слободнијој новинарској процени, данас око поднева кренуло око четрдесет аутобуса. Наводно било је предвиђено да их буде 50, али су новинари и знатижељници на неколико пунктова у граду успели да их изброје између тридесет и четрдесет, од чега је неколико, обезбедила Јединствена Србија Драгана Марковића Палме.

Аутобуси спремни за митинг (Фото: Јутјуб)

Од локалних функционера који су пошли на митинг подршке Александру Вучићу медијима се обратила једино начелница Шумадијског округа Биљана Илић Стошићац која је рекла да је “атмосфера сјајна”, те да ће их у Београду “бити миллион”.

Испред тржног центра “Рида”, где су, уочи поласка за Београд, била паркирана четири аутобуса и један минибус, од локалног функционера виђени су председник Скупштине града Крагујевца Мирослав Петрашиновоић и неколико директора јавног комуналног предузећа “Шумадија”. На београдски скуп кренуло је и више запослених у Радио телевизији Крагујевац, чији сниматељи, примећено је, нису понели камере.

- Немој да нас снимаш, упозорила је, испред једног од аутобуса који је кретао за Београд, група запослених у градској управи репортерку портала “Глас Шумадије”, који је на свом Фејсбук профилу директно преносила окупљање и полазак Вучићевих фанова на митинг у главном граду.

Локални превозници тврде да изнајмивање аутобуса за превоз до Београда коштало 50.000 динара, те није тешко израчунати да одлазак Крагујевчана који подржавају Вучића на његов митинг кошта око два милиона динара.

Жесток окршај Мандића и Трифуновића. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Симпатизери и чланови СНС-а из Врања

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА