Најновије

ИСТИНА О УБИСТВУ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Зоран поручује - Све је намештено!

Супруг убијене певачице "Гранда" Јелене Марјановић каже да није изненађен што је против њега подигнута и трећа оптужница, као и да верује да ће једног дана све изаћи на видело.

Зоран Марјановић, супруг убијене Јелене Марјановић (Фото: Јутјуб)

- Нисам изненађен што је тужилаштво по трећи пут подигло оптужницу против мене. После свега што сам преживео у протекле три године, ни крив ни дужан, ништа ме више не може изненадити - каже Зоран.

Марјановић се терети да је 2. априла 2016. на насипу у Борчи убио супругу на подмукао и свиреп начин, а њен леш потом бацио у канал. У оптужници се такође наводи да је у непосредној близини места злочина све време била Зоранова и Јеленина ћерка Јана, која је у том тренутку имала пет година.

- Бог све види. Тако да ће једног дана на видело изаћи све клевете, фабриковања и намештаљке коване мени и мојој породици. Од истине нико није успео да побегне, јер Бог је истина и штити праведнике - поручио је оптужени Марјановић.

Он је казао да до данас не зна ко је убио његову супругу, али ни коме је у интересу да он буде оптужен за свирепи злочин и изведен пред суд.

- Не знам ко је то урадио, знам само да преживљавам пакао три године. Надам се да сви у надлежним институцијама раде праведно, савесно и одговорно свој посао, јер ја сам човек који чека правду. Никакве везе нема са злочином, нити могу да претпоставим ко је починилац таквог зверства - понављао је Марјановић.

Певачица "Гранда" Јелена Марјановић нестала је 2. априла 2016. док је трчала по насипу у Црвенки. Њен супруг је то пријавио полицији, а тело је пронађено дан касније у каналу. После 17 месеци од злочина, Зоран Марјановић је ухапшен због сумње да је убио своју жену и у притвору је провео 10 месеци. Више јавно тужилаштво два пута је подизало оптужницу против њега због бруталног убиства, али је она оба пута враћена на допуну истраге.

Ликвидиран човек близак Луки Бојовићу. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ненад Шипка: Учинићу све да откријем истину о убиству Јелене Марјановић

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА