Најновије

УНАКАЗИО ЈОЈ ЛИЦЕ ПЕСНИЦАМА, ПА ЈЕ УБО ШИЉКОМ У ГЛАВУ, ОНДА МАСАКРИРАО! Трећа оптужница открива стравичне детаље о убици Јелене Марјановић!

У трећој оптужници коју је тужилаштво подигло против Зорана Марјановића за убиство супруге Јелене детаљно су описане повреде које је певачица имала на телу.

Место злочина (Фото: Фејсбук/ Правда)

Осим осам удараца металним предметом у главу који су били смртоносни, убица је претходно највероватније песницама Јелени унаказио и лице!

У документу се види да је певачица брутално тучена све док није издахнула у каналу у насељу Црвенка у Борчи, али и да се крвнички борила са убицом, о чему говоре такозване одбрамбене повреде по рукама. Смрт су проузроковале ране на глави, односно ударци металним предметом који су јој разорили лобању и мождано ткиво. На свирепост овог злочина, између осталог, указује и то што је убица певачицу крвнички тукао рукама по фаци.

- Убица је Јелени нанео крвни подлив и огуљотине у гребену носа, затим повреде носног крилца и крвни подлив и огуљотине горње усне и у околини средње уздужне линије. Повреде су нанете дејством тупине замахнутог оруђа или деловима људског тела, највероватније песнице или ударцем ногом - објашњава извор.

У трећој оптужници тужилаштво које за смрт певачице терети њеног супруга Зорана је навело да је он подмукло искључио мобилни телефон, а кад је Јелена умрла, поново га је укључио, па позвао полицију и фолирао се да је тражи и да је забринут.

- Кад је кренула да се рекреира, за њом је пошао и Зоран с Јаном. У једном тренутку је оставио дете само и кренуо за женом. Сустигао ју је и напао, избо ју је по глави и руци. Она је задобила лакше повреде, покушала да побегне трчећи паралелно поред канала. У тој паници јој је спала десна патика, испали су јој и мобилни и гумица за косу. Потом је кренула ка каналу, где ју је Марјановић сустигао - пише у оптужници.

Повреде које је Јелена имала за многе су доказ да се ради о злочину из страсти, а посебно на то указује детаљ да јој је убица унаказио и лице.

Све повреде на телу:

-два убода шиљком - у теме главе и у десну руку

-осам удараца металним предметом у главу

-више повреда по лицу највероватније нанетих песницом

-такозване одбрамбене повреде по рукама, настале у Јеленином покушају да се заштити од удараца

-више повреда по ногама

-две повреде, у плећа и на десном рамену, највероватније нанете неким оруђем.

Додик раскринкао британску шпијунску мрежу на Балкану и по први пут, проговорио о везама Републике Српске и Русије. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српскли Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА