Најновије

НОВА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ! На исти начин је запаљена катедрала Нотр Дам као српска црква у Њујорку! Лучић открива ко стоји иза тога (ВИДЕО)

Писац и публициста Дејан Лучић каже да је катедралу Нотр Дам, као и српску цркву у Њујорку и џамију Ал Акса запалио "онај ко влада светом".

Нотр Дам (Фото:Јутјуб)

"Они који желе да изазову сукобе између хришћана и муслимана. Врло је јасно. Тензије између муслимана и хришћана се систематски подгрејавају у Европи, досељавањем муслимана из Африке и Азије, што ће у једном тренутку довести до сукоба две религије, а трећа ће се смешкати", рекао је Лучић.

Он је рекао да се сада зна да иза "Исламске армије" стоји Хилари Клинтон и Дубока држава, а да су у техничком смислу новац давали ЦИА, Катар, Саудијска Арабија, УЕА…

"Ко је направио исламски фундаментализам у Ирану а од Хомеинија бабарогу која плаши и друге муслимане и хришћане... па владари из сенке! Увек ти владари из сенке стоје иза терористичих акција", рекао је Лучић и додао да они стоје и иза паљења Нотр Дама.

Он је повукао паралелу између паљења српске цркве Свети Сава у Њујорку и Нотр Дама.

"Црква се запалила када је народ излазио, горе на тавану. Исто тако је запаљена српска црква Светог Саве у Њујорку. Запалила се када је народ изашао, запалио се горњи ниво, дрво је горело...", рекао је он у емисији "Интервју" медијске куће Центар.

Прочитајте ОВДЕ шта иде по плану упркос притисцима САД.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА