Најновије

ХРВАТСКА НА НОГАМА ЗБОГ ПРОРОЧАНСТВА СА СВЕТЕ ГОРЕ: Напашће Србију, а онда ће стићи Руси! Следи седам великих ратова!

Пре неколико година, с руског је преведено занимљиво пророчанство које је наводно на Светој Гори објављено у књижици "Надолазеће несреће", непознатог аутора.

Света гора (Фото: Јутјуб)

Хрватски медији пишу како су српске новине и портали посветили велику пажњу овом пророчанству. С друге стране, у "лијепој њиховој" овом приорачанству дата је велика пажња. Преносимо, како су то поједини медији у Хрватској презентовали својиј јавности....

- Од прошле године покушавао сам на разне начине обавестити пријатеље, рођаке и познанике о предстојећим несрећама. Сви они примили су моје речи с неповерењем и сматрали ме лудим. Све о чему су писали Свети оци наше Цркве догодиће се тако до последњег детаља - започиње аутор причу коју преноси Dnevno.hr.

Сваки од ратова бит ће суровији од претходног. У сваки од ратова бит ће укључено становништо целе Земљине кугле. Између ратова биће и периода мира. Становништво држава увучених у рат молиће Бога за помоћ, али њихове молитве неће бити услишене. На крају ће рат захватити читав свет. Свуда ће завладати глад, расуло, несреће, побуне, пљачке и болести.

Грчка ће своју војску дати под власт предстојећег изабраног Цара.

Русија ће претрпети још једну провокацију - напад Грузије. Овога пута потпуно ће уништити Грузију. Нажалост, губици цивилног становништва Грузије бит ће застрашујући. Док Руси буду ратовали у Грузији, Украјинци, уз помоћ од Американаца, такође, ће почети грубо провоцирати Русију.

Турска ће пустити америчке бродове и авионе ради напада на Русију.

Од тог тренутка почеће одбројавање за Турску. Руси ће брзо победити Украјинце и бит ће радо дочекани од становништва украјинских градова. Изнад Украјине и Црног мора први пут догодиће се ваздушна битка између Руса и Американаца, а Руси ће победити.

У Турској ће почети диктатура, а у то вријеме Курди ће се подићи на устанак.

Наступиће светска економска криза.

Америка и Израел напашће Иран. Рат ће почети одоздо, због благослова који штити Грчку. Али рат ће се водити и у нашој непосредној близини: Албанија, Хрватска, БИХ, САД и НАТО против Србије и Русије.

Црно море постаће Руско језеро након што буде освојена Турска. (Турска ће бити прва земља која ће на себи осетити руско тајно супер оружје). Руси ће уништити ту земљу. Још прије тога Руси ће ући у Грузију, Украјину, Арменију и Азербајџан и потиснути америчке трупе.

На северу ће Руси упасти у Финску, Шведску и Норвешку те ће их освојити. Затим ће Руси ући у Пољску, Чешку, Словачку, Румунију и Молдавију.

Православне балканске земље подићиће устанак и закључити савез с Русијом. То ће бити Срби и Румуни, али не Бугари. После тога, Руси ће кренути на југ помоћи својим савезницима - Арапима, посебно Иранцима - у рату с Американцима".

Прегршт детаља аутор закључује речима:

- Поновиће се све подлости Крсташких похода. Западни војници пљачкаће куће, силовати жене сваког животног доба, убијати људе, палити храмове. Изругиваће се над свештеницима, несреће ће долазити једна за другом, зато што ће чим оде један западни одред одмах за њим на то место доћи следећи.

Једини спас бит ће бег у планине или шуме. Тешко старима, трудницама, малој деци и инвалидима. Али нове крсташе стићи ће тешка погубна казна код зидова Цариграда".

На крају аутор каже да му циљ уопште није уношење неслоге и сијања непријатељства.

- Ја сам само хтео поделити с вама неке ствари које сам сазнао прије тачно годину дана и у почетку нисам поверовао, али су их после реални догађаји потврдили.

Неки хрватски коментатори на друштвеним мрежама закључују да је реч о пропагандној машинерији и српско-руској митоманији.

Путин у свом говору у Кини поменуо Србију и открио важну ствар. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Dnevno.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА