Најновије

ПРОТЕСТ У БОРЧИ ЗБОГ ДВОГЛАВОГ ОРЛА: Власник пекаре се сликао са симболом Велике Албаније, Борчанци се окупили, полиција... (ВИДЕО)

Неколико десетина људи окупило се испред пекаре "Рома" у Улици Братства и јединства у Борчи где су неколико сати протестовали јер је син власника овог објекта на Фејсбуку објавио фотографију на којој показује симбол двоглавог орла.

Протест у Борчи (Фото: Фејсбук/Принтскрин)

Фотографија која је пробудила револт код станара овог београдског насеља објављена је пре неколико дана на Фејсбуку и на њој се види како један од власника ове пекаре показује овај симбол Велике Албаније. Иначе ова фотографија настала је пре две године у центру Београда, али је ју је неко пронашао и поново објавио пре неколико дана након чега су станари овог насеља организовали протест.

Окупљени су скандирали пароле о Косову и пустили су и музику, а власници пекаре затворили су се унутра. У пекари су биле затворене и раднице.

Протест се после неког времена претворио малтене у вашар. Окупљени су на аутомобил власника пекаре ставили свињске главе и по њему излепили плакате, а након тога су се полако разишли.

У Борчи се тренутно налази велики број припадника Жандармерије, међутим већих инцидената није било.

Прочитајте ОВДЕ ко је то одржао жестоку лекцију опозицији.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА