Најновије

Радиша се деценијама налази на удару комшија и родбине јер живи са две жене, али њих троје не хају и не виде ништа чудно у томе (ВИДЕО)

У последњих неколико деценија, српска јавност је честа остајала нема пред чудним партнерским односима у којима смо имали прилике да видимо скоро све, од велике разлике у годинама до тога да у брачној заједници живи троје људи.

Радиша и његове жене (Фото: Јутјуб)

Радиша Јовановић, земљорадник и отац шесторо деце из села Трудељ, налази се на удару мештана и родбине већ читаву деценију због тога што живи са две жене. Међутим, изгледа као да ни он, као ни његове две жене, не виде ништа лоше у томе да живе у бигамији, пошто се труде да свима објасне како је тај однос њихова ствар и да их људи пусте на миру.

Оно што нам је остала непознаница јесте чињеница да ли су свесни да бигамија у Србији подлаже затворској казни, као и да такав однос може умногоме да штети њиховој деци.

Са друге стране, Радиша и његове две жене, са поносом и осмехом причају о својој чудној заједници. Како каже, није га брига шта село прича, као и да су његово благо шесторо деце и две жене.

- Моје право благо су мојих шесторо деце и моје две жене, а шта ће ко да прича, то нас не интересује, не занима - каже Радиша.

На питање новинара како се слажу, супруге су изјавиле како се одлично слажу, као и да је овакав вид односа, могућ.

Са њима се, са пуним правом не слажу ни мештани села, ни комшије, а судећи по причама мештана, чак и попови заобилазе њихову кућу.

Ипак, Радиша и његова породица изгледа немају слуха за критике које су им пужене због породичне заједнице у којој живе, па користе сваку прилику да оправдају свој избор.

- Већина мисли да нисмо нормални, али ми смо оперисани од тога. Ми гледамо свој посао - рекао је Радиша на крају интервјуа за емисију Нећете веровати која се емитује у склопу канала Глас западне Србије.

Херој са Кошара бодрио Звезду, али није очекиваљо овакву почаст, више о овоме прочитајте ОВДЕ

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА