Најновије

ТАЧИЈЕВА ШАПТАЧИЦА РАЗБЕСНЕЛА СВЕ НА ТВИТЕРУ! Кад видите са каквим злом је упоредила Србе, занемећете! Чак су и Албанци тражили извињење!

Амбасадорка Косова у САД Вљора Читаку упоредила је Србе са највећим злом у тренутно најпопуларнијој серији Игра престола, а успела је и да наљути све своје пратиоце јер је отркила шта ће се десити у епизоди која још није емитована!

Вљора Читаку иза Тачија (Фото: Јутјуб)

Наиме трећа епизода последње сезоне "Игре престола", поред тога што представља најдужу сцену битке, можда је и најишчекиванија епизода свих времена, јер се у њој одвила битка живих, предвођених Старковима и принцезом Денерис Таргарјен, и Белих ходача и војске зомбија, предвођених Краљем ноћи.

Неки од фанова у Србији су с нестрпљењем будни дочекали светску премијеру која је била јутрос у три сата, док ће већина гледати српску премијеру вечерас у 21 сат.

Наиме, амбасадорка САД је упоредила Косово са поносном, храбром и практично неуништивом фамилијом Старк, господара Севера, док је Србију упоредила са злим Белим ходачима.

Читаку је после синоћње светске премијере твитовала следеће:

"Игра престола! Па, кућа Старк је победила у великом рату. Да бисмо то превели на термин Косова, Србија је побеђена. А сада, ко ће седети на престолу... то више није важно! Велики рат је донео победу! А за остатак... па, ако нам се не свиђају, победићемо их!"

Наиме, Бели ходачи су дефинитивно поражени, а њих је Читаку упоредила са Србима, којима предвиђа скори пораз, мислећи по свој прилици на преговоре о статусу који се данас поподне настављају у Берлину.

И док је Србе упоредила са највећим злом у серији, војском која представља саму Смрт, дотле су косовски Албанци правоверни Старкови који ће поразити хорду бесловесних зомбија.

Подсетимо, Вљора је привукла велику пажњу када је откривено да је на седници Савета безбедности УН децембра прошле године, све време седела иза Тачија и суфлирала му током говора шта треба да каже. 

Прочитајте ОВДЕ ко каже да је прекрајање граница ипак могуће.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА