Најновије

ОД СВЕТИЦЕ ДО РАСКАЛАШНЕ ДЕВОЈКЕ! Процурео скандалозан снимак Ане Кораћ! Нећете веровати шта је радила овој задругарки у јавности! (ВИДЕО)

Актуелни учесници најгледанијег ријалити програма "Задруге" привукли су велику пажњу јавности, а неки су то учинили више него други. Једна од таквих је и Ана Кораћ, која не може да се похвали да је пажњу на себе привукла тиме што се добро показала. Наиме, као што је добро познато, она је преотела вереника Александри Суботић, Давида Драгојевића, а њен потез су многи осудили.

Ана Кораћ (Фото: Инстаграм)

Међутим, Ана не може да се похвали добрим владањем ни ван граница импресивног града надомак Београда. Она је и те како показала своју дивљу и скандалозну страну иако се представља да је веома смерна и културна девојка, скоро па "светица". Испливао је снимак на ком су Ана Кораћ и њена цимерка из Задруге Мина Врбашки веома блиске, иако је Ивањичанка тврдила да се познају "само површно". 

Њих две су биле на једном концерту, на ком су се појавиле обучене веома скандалозно, скоро па без ичега на себи, а све време док су играле, Ана је дирала и мазила Мину по задњици. Стиче се утисак да она нема проблем да неког ког познаје наводно површно, додирује где стигне и да то ради у јавности, на месту где се налази на хиљаде људи. 

Како је то све изгледало можете погледати у видеу у наставку. 

Иначе, то није једини пут да се Ана скандалозно понашала, а да је то забележено на камери. Подсетимо, њу је Мина снимила и објавила видео у ком Кораћева игра у топлесу, па онда скоро скроз гола. То је недавно приказано и у Задрузи, када су задругари гледали своје успомене, што је Ану постидело. 

Ово је само још један доказ да, колико год се представљали да сте фини, васпитани и поштени, у јавност увек испливају "прљаве" тајне које покушавате да сакријете дубоко у орману.

Станија се скинула у танге и заиграла, сви гледали у шоку! Више о томе читајте ОВДЕ.

Аутор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА