Најновије

ЂУКАНОВИЋ СПРЕМА ОСВЕТУ СРБИМА! Ово је нешто најгоре на шта је Мило спао

Црногорски председник склопио дил са Шиптарима. Ако генерали Диковић, Делић, Стојановић и остали које гоне шиптарски тужиоци уђу у Црну Гору, биће одмах ухапшени и изручени.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Суд у Приштини, како су се договорили Ђукановић и Тачи, судиће и припадницима ВЈ из Црне Горе који су 1999. године на Косову и Метохији бранили свој народ од НАТО агресије!?!

Црногорска власт, како преноси подгоричка “Борба”, већ је Приштини дала “зелено светло” да процесуира значајан број војника. Ово значи, тврде упућени, и да ће генерали Љубиша Диковић, Божидар Делић и Момир Стојановић, ако уђу у Црну Гору, бити моментално ухапшени и изручени Приштини!?!

Према наводима “Борбе”, Ђукановић је омогућио Тачију да на оптуженичке клупе изведе патриоте које су штитиле своју земљу и народ од НАТО агресије.

- Трибунал у Приштини судиће и припадницима Војске Југославије из Црне Горе који су 1999. године на Косову и Метохији бранили народ од НАТО агресије. Тачи је договорио са Ђукановићем да ће Црна Гора поступити по свим потерницама Приштине. Списак ускоро треба да стигне у Црну Гору, након чега би могла уследити и хапшења, а затим и изручења Приштини. Власт у Подгорици дала је зелено светло Приштини за процесуирање значајног броја војника из Црне Горе. Приштина ће тако извести на осуђеничке клупе патриоте из Црне Горе које су штитиле своју земљу од НАТО агресије - пише “Борба”.

И док се нико од званичника Црне Горе није оглашавао на ову тему, посланик опозиционог Демократског фронта (ДФ) Милун Зоговић каже да Ђукановић очигледно није задовољан невиђеним прогоном традиционалних Црногораца и Срба који спроводи црногорско правосуђе.

- Сада тражи и нуди помоћ провереним џелатима са Косова. И док се изборне победе славе скандирањем терористичкој војсци Косова, Подгорица покушава да протера из Црне Горе све што има српски предзнак. Јунаке и витезове који су бранили православну нејач од шиптарских терориста очигледно би да на кило испоручује џелатима у Приштини. И све то због коверти и прљавог новца шиптарске мафије, који је добијао још од времена референдума - подвлачи Зоговић.

Познати београдски адвокат Тома Фила, који је пред Хашким трибуналом бранио Слободана Милошевића, каже да се иза одлуке да косовски судови преузму случајеве ратних злочине крију политички интереси.

- Ми смо очекивали да се та суђења повере српским судовима. Имао сам у виду и изјаву бившег тужиоца за ратне злочине да је хашки тужилац Серж Брамерц најзадовољнији његовим радом. Зашто нам онда не верују? Зато што желе етнички чисто Косово и Метохију - закључује Фила.

Спрема се паклено пролеће на Косову. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ђукановић у замци сопственог система

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА